Viking Line: oma samppanja
Uutta samppanjaa on myynnissä Viking Linen laivoilla
lokakuusta 2018 lähtien.
|
Viking Line tuo myyntiin oman samppanjan, jonka on
kehittänyt samppanja-asiantuntija Essi Avellan ja jonka tuottaa yli 200-vuotias
samppanjatalo Piper-Heidsieck.
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Piper-Heidsieck
tuottaa asiakkaalle räätälöityä erikoissamppanjaa vähittäismyyntiin.
Essentiel by Essi for Viking Line –samppanjaa on tuotettu
yksi ainoa erä, ja sitä on myynnissä vain Punaisilla laivoilla lokakuusta 2018
lähtien.
Piper-Heidsieck on viime vuosikymmenien palkituin sampanjatalo,
jonka juuret ulottuvat yli 200 vuoden päähän.
Viking Line esitteli uuden samppanjan ja sille kehitetyn
menun 8. lokakuuta M/S Gabriellalla Helsingissä.
Samppanjamenu on saatavissa 20. lokakuuta alkaen
reiteillä Turku-Tukholma ja Helsinki-Tukholma.
Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander esitteli
yhtiön uutta samppanjaa lehdistötilaisuudessa M/S Gabriellalla 8. lokakuuta.
|
Viking Line kehitti uudelle samppanjalle oman menun, joka
on saatavissa reiteillä Turku-Tukholma ja Helsinki-Tukholma 20. lokakuuta alkaen.
|
Kommentit
Lähetä kommentti