Viking Line tuo laivoille pääsiäiskattauksen
Pääsiäisbuffet on tarjolla kaikilla Viking Linen laivoilla 2.4.–16.4.2020.
|
Viking Line
kattaa tänä keväänä ensimmäisen kerran pääsiäisbuffetin kaikille laivoille.
Tarjolla tulee olemaan niin perinteikkäitä klassikoita kuin moderneja
vaihtoehtoja, jälkiruokia unohtamatta.
Viking Linen
matkustajat pääsevät nauttimaan pääsiäisruoista, kun pääsiäisbuffet rantautuu
kaikkien Viking Linen laivojen seisoviin pöytiin.
Uutuusbuffet on tarjolla 2.4.–16.4.2020.
Runsaasta ja monipuolisesta pääsiäisbuffetpöydästä
tulee löytymään vaihtoehtoja moneen makuun. Perinteisten lammasruokien lisäksi
tarjolla on myös modernimpia vaihtoehtoja, kuten piparjuurella maustettua, graavattua
lammasta remouladekastikkeella sekä erilaisia kotiruokia kasvissyöjille.
Jälkiruokapöydästä löytyy muun muassa mämmiä, pashaa ja brownie
minisuklaamunalla.
– Risteilyjen buffetruokailu on vuodesta toiseen
säilyttänyt vankan suosionsa matkustajien keskuudessa. Odotamme innolla, että
saamme tarjota asiakkaillemme kauden makuelämyksiä ja ruokailukokemuksia. Omia
suosikkejani pääsiäisruoista ovat muikunmätiä Västerbottensost-juustokreemillä
sekä aniksen, piparjuuren ja karhunlaukkaranskankerman kanssa tarjoiltua
turskaa, kertoo Viking Linen
ravintolapäällikkö Janne Lindholm.
Uuden pääsiäismenun sekä jo ennestään tutun
joulumenun lisäksi Viking Linen laivojen
buffetpöytien antimet tulevat jatkossa päivittymään sesongin mukaan aina
keväisin, kesäisin ja syksyisin. Buffetmenujen suunnittelussa huomioidaan
erityisruokavaliot, ja niinpä esimerkiksi gluteenitonta, laktoositonta tai
vegaanista ruokaa syövät matkustajat löytävät itselleen sopivia vaihtoehtoja.
Pääsiäisbuffet on tarjolla kaikilla Viking Linen laivoilla 2.4.–16.4.2020.
Tutustu buffetin antimiin tarkemmin täällä: https://www.vikingline.fi/merella/ruoka-ja-juoma/ravintolat/the-buffet/
Viking
Line kertoi pääsiäiskattauksestaan tiedotustilaisuudessa 12. maaliskuuta 2020.
Kuvat:
Viking Line
Runsaasta ja monipuolisesta pääsiäisbuffetpöydästä
tulee löytymään vaihtoehtoja moneen makuun.
|
Buffetmenujen suunnittelussa huomioidaan
erityisruokavaliot, ja niinpä esimerkiksi gluteenitonta, laktoositonta tai
vegaanista ruokaa syövät matkustajat löytävät itselleen sopivia vaihtoehtoja.
|
Kommentit
Lähetä kommentti