Vuoden ravintolapäälliköksi Raija Sillanpää Kalastajatorpalta
Vuoden
ravintolapäällikkö -palkinnon voittanut Raija
Sillanpää on työskennellyt Hilton Helsinki Kalastajatorpalla
lähes 30 vuotta.
|
Finlandiatalolla 30.1.2020 järjestetyssä PRO-gaalassa palkittiin vuoden
ravintolapäälliköksi Raija Sillanpää Hilton Helsinki Kalastajatorpalta. Tänä
vuonna tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota pitkäjänteiseen ammattitaitoon
ja -ylpeyteen sekä tulosvastuulliseen toimintaan. Sillanpään menestyksekäs ura ja kokemus ravintolatoimenpäällikkönä
huomioitiin PRO-palkinnolla.
Vuoden
ravintolapäällikkö -palkinnon voittanut Raija Sillanpää on
työskennellyt Hilton Helsinki Kalastajatorpalla lähes 30 vuotta.
Tulosvastuullisena ravintolatoiminnon vetäjänä hän tietää, että kokonaisuus
kasvaa yksityiskohdista ja onnistumiset kokonaisuuden sovittamisesta hienoksi
asiakaskokemukseksi. Sillanpäätä kiitetään herkkyydestä lukea tilanteita, ja
paras palaute hänelle on asiakkaan vilpitön kiitos. Perustelujen mukaan vuosien
saatossa kerääntynyttä kokemusta on vaikea kenenkään ylittää.
Scandic finalistina kahdessa muussakin kategoriassa
Scandicilta oli Vuoden
ravintolakokki -kategorian finalistina sous chef Mari Seppälä Scandic
Julia Turku -hotellista. Monipuolista ravintolakeittiötyötä tekevä Seppälä
kertoo arvostavansa erityisesti tiimityötä ja viihtyvänsä työssään. Seppälä
onkin kolmena peräkkäisenä vuotena valittu työpaikkansa vuoden työntekijäksi.
Seppälä toimii oivana suunnannäyttäjänä nuorille.
Scandic-hotellit ovat
panostaneet yli 25 vuoden ajan vastuullisuuteen kaikilla toimintansa
osa-alueilla. Finaalipaikka vastuullisuuskategoriassa on tunnustus
päivittäisestä työstä muun muassa ruokahävikin minimoimiseksi, raaka-aineiden
alkuperän varmistamiseksi, energian ja veden säästämiseksi sekä sosiaalisen
vastuun kantamiseksi.
-Isona yrityksenä meillä on paitsi
vastuu mutta myös mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elämään ja ympäristöömme,
sanoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg yhtiön
tiedotteessa, joka on päivätty 31. tammikuuta 2020.
Borgin mukaan Scandic kuuntelee niin
henkilökuntaansa kuin asiakkaitaan ja ottaa hyvät ideat käytäntöön hotellien
arjessa.
-Meillä on avoin ilmapiiri ja jokainen voi itse vaikuttaa koko yrityksen
toimintaan ehdottamalla uusia toimintatapoja. Sitoutuneet tiimiläisemme ovatkin
olleet erittäin aktiivisia ja ideoineet monia arjessa näkyviä toimintamalleja,
kiittelee Borg.
PRO on
tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa
huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.
PRO-palkintojen saajia
voivat ehdottaa asiakkaat, työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit ja
esimiehet. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn
finaaliin.
Ehdokkaan tärkein ominaisuus on asenne, sillä palkittavan on oltava osaava, energinen ja esimerkillinen tiimikaveri. Aikaisemmista vuosista poiketen ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. (www.propalkinnot.fi)
Ehdokkaan tärkein ominaisuus on asenne, sillä palkittavan on oltava osaava, energinen ja esimerkillinen tiimikaveri. Aikaisemmista vuosista poiketen ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. (www.propalkinnot.fi)
Lähde: Scandic Hotels
Vuoden
ravintolakokki -kategorian finalistina sous chef Mari Seppälä (oik.) Scandic Julia Turku -hotellista.
|
Kommentit
Lähetä kommentti