Viking Line kattaa ranskalaisen teemamenun
Teemamenun alkupaloina tarjoillaan äyriäiscocktail, jonka rinnalle keittiö on löytänyt maistuvan riesling-viinin. Korkeatasoisesta keittiöstään tunnettu Viking Line hemmottelee jälleen kerran hyvä ruuan ystäviä ja tarjoaa laivoillaan ranskalaistyyppisen Grande Cuisine –teemamenun. Vuoden Kokki 2018 Kalle Tanner ja Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä ovat luoneet Viking Linelle menun, jonka keskiössä on modernilla twistillä tulkittu ranskalainen keittiö. Kevään Grande Cuisine -teemamenun ranskalaisia klassikoita on tuotu tähän päivään tekemällä annoksista kevyempiä ja käyttämällä vastuullisesti ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Grande Cuisine -teemamenua tarjoillaan 7.3.–31.5.2019 Helsinki–Tukholma- ja Turku–Tukholma-reiteillä. Viking Line käynnisti syksyllä 2018 yhteistyön Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääyhteistyökumppanina nostaakseen esiin keittiö- ja tarjoiluhenkilökunnan työtä ja ammattitaitoa.