Viking Cinderellalla neljä ravintolaa ja kaksi baaria
· The Buffet. Runsas ja monipuolinen seisova pöytä, jonka kantavana ajatuksena ovat Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Viking Linen tuoreen markkinatutkimuksen* mukaan hyvä ruoka on suomalaisille matkustajille onnistuneen risteilyelämyksen ehdottomasti tärkein elementti. Ruokaa arvosti eniten 20 prosenttia kyselyn vastaajista, kun seuraavaksi tärkein asia, hyvä seura, sai seitsemän prosentin kannatuksen. Maaliskuun alussa herkkusuut saavat merkittävästi lisää valinnanvaraa, kun Viking Cinderella tuo Helsinki–Tukholma-reitille neljä uutta ravintolaa: lähes sadan makuelämyksen The Buffetin , à la carte -ravintola Seaview Diningin , grilliruokiin erikoistuneen Ocean Grillin sekä rentoa casual food -tyyppistä ruokaa tarjoilevan Melodyn . ”Ruoka on yhä useammalle matkustajallemme ykkössyy lähteä laivalle. On hienoa, että voimme nyt tarjota heille Helsingin ja Tukholma...