Kortteliravintola Bellmanni tarjoaa hyvää ruokaa kodikkaasti


Bellmannin pyttipannu on herkullinen.

Scandic Pasilan kortteliravintola Bellmanni hotellin katutasossa on uudistunut hienosti, kuten koko hotelli.

 

Bellmanni avautui hiljattain remontin jäljiltä, ja aloitti tarjoamalla arkilounaita. Marraskuussa Bellmanni laajensi toimintaansa ja ryhtyi tarjoamaan arkilounaiden lisäksi á la carte -listan ruokia iltaisin. Ravintola tarjoaa reilua ruokaa ja runsaita annoksia. Listalta löytyy jo tuttuja klassikkoja kuten wieninleike, kermainen Bellmannin pyttipannu ja jälkiruokalistalta muun muassa köyhät ritarit. Alkuruokien joukossa n muun muassa kermassa haudutetut etanat. Toki löytyy myös kasvisannoksia ja gluteenittomia annoksia.

 

Ravintolassa on rento ja kodikas tunnelma, kun ravintolasali on jaettu osastoihin, joissa asiakas tuntee olevansa kuin omassa olohuoneessaan.

 

Bellmannin hintataso on varsin kohtuullinen, joten ravintola on selkeästi ”oman rahan” paikka vaikka se rauhallisuutensa ja hyvän ruokansa puolesta on hyvä paikka myös liikelounaalle. Ravintolan tarjontaan kuuluu arkisin myös buffetlounas, jonka hinta on 10,70 euroa (keitto 9,50 e). Eläkeläiselle buffetlounaan hinta on 9,90 e.

 

Bellmannin sijainti Helsingin Länsi-Pasilassa on hyvä, koska uudenkarhea kauppakeskus Tripla on lähietäisyydellä kuten myös Messukeskus, Hartwall Areena ja Helsingin vanha jäähalli ”Nordis”.

 

Scandicin viestinnästä vastaavan Johanna Uimosen mukaan Scandic Pasilan-hotellia voi oikeastaan luonnehtia boutique-hotelliksi, jota luonnetta viihtyisä ravintola korostaa.

 

Kirjoittaja vieraili Bellmannissa 18. marraskuuta 2020.

 


Hotellinjohtaja Minna Heikkilä ja ravintolapäällikkö Toni Kleemola esittelivät Bellmannin tarjontaa. Keittiöpäällikkö Ossi Kallunki esitteli Bellmannin loistavia herkkuja.


Wieninleike on maistuva klassikko.


Kermassa haudutetut etanat valkosipulipatongin kera on oiva valinta alkuruuaksi.


Voissa paistetut köyhät ritarit hillon ja kermavaahdon kera kruunaa aterian.


 

Hartwallin Lahden Vehnäolut sopii hyvin runsaiden aterioiden kyytipojaksi.


Voissa paistettu pinaattiräiskäle uuniperunan ja kermaisen sienikastikkeen kera on hyvä valinta kasvisruuan ystävälle.


Hartwallin Lahden Vehnäolut sopii hyvin runsaiden aterioiden kyytipojaksi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries