PowerPark avaa 27.4.2019

PowerParkissa käy entistä enemmän myös ruotsalaisia matkailijoita.


PowerParkin huvikesä polkaistaan käyntiin huhtikuun viimeisenä lauantaina 27. huhtikuuta. Puiston lavalle nousee suosittu ja televisiostakin tuttu tubettaja Lakko sekä Adi L Hasla. PowerPark on avoinna klo 11 - 19 ja huvipuistoon on vapaa sisäänpääsy.

Huvikausi tulee olemaan pidempi kuin aikaisemmin, sillä päättäjäiset vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta 7. syyskuuta.

PowerParkin huvikauden uutuutena avataan kesäkuun aikana huvipuistolaite Enterprise. Laitteeseen mahtuu kerralla 40 henkilöä ja se nousee ajon aikana pystyyn.

-Enterprise on perinteinen huvipuistolaite, joka on meiltä PowerParkista vielä puuttunut. On erittäin hienoa, kun saamme täydentää laitetarjontaamme näin legendaarisella laitteella ja vastata samalla asiakkaidemme toiveisiin, sanoi PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma puistoyhtiön tiedotteessa 24. huhtikuuta.
  
PowerParkin mukaan sen huvikesä on täynnä uusia ja myös vanhoja perinteisiä tapahtumia aina PowerParkin juhannuksesta, Power Truck Show’hun sekä kartingin maailmanmestaruuskisoihin, jotka kisataan syyskuun 5.-8. päivä.
PowerParkin juhannusta juhlitaan 21.-22. kesäkuuta, jolloin luvassa on tasokasta raviurheilua Nordic Kingin tuttuun tyyliin. Keskikesän juhlan kruunaa PowerParkin juhannuksen iltatapahtuma, jossa lavalla nähdään muun muassa keikkatauolta palaava Eppu Normaali sekä Lauri Tähkä.
PowerParkilla on suuri kunnia toimia kartingin maailmanmestaruusosakilpailun tapahtumapaikkana 5.-8. syyskuuta. Kisat keräävät paikalle lajin huiput, tulevat formulakuljettajat sekä heidän tukijoukkonsa. Kilpailun aikaan PowerParkissa on tarjolla monipuolisesti elämyksiä ainutlaatuisen moottoriurheilutapahtuman lisäksi.

-Syyskuussa lakeuksilla kisataan todellinen moottoriurheilun kansainvälinen suurtapahtuma. Tapahtuma kerää paikalle kaikki lajin huippunimet ja muun muassa entiset F1-tähdet tiimeineen. PowerPark palaa juurilleen, kun karting-radan ympärille kasvanut satumainen elämyspuisto toimii mahtavan jännitysnäytelmän estradina jälleen kerran.
PowerParkin huvikausi päättyy karting-kisojen aikaan 7. syyskuuta, joten luvassa on todellinen Grande Finale, vakuuttaa Kiviluoma.
PowerParkin saavutettavuus on tänä vuonna parantunut junayhteyksien laajentuessa. Ensimmäinen juna suuntaa Härmää kohti jo kesäkuun 3. päivä. Huvipuistoon saapuminen VR:n kaukojunilla on nopeaa ja vaivatonta.
PowerParkin markkinointi Ruotsin suuntaan on ollut hyvässä myötätuulessa. Ruotsalaisten kävijöiden osuus on kasvanut selvästi, ja yhteistyömme Wasalinen ja Visit Vaasan kanssa on tässä merkittävässä roolissa.
PowerParkin kohokohtia kesällä 2019.
Avajaiset 27.4.
PowerParkin juhannus 21.-22.6.
Power Truck Show & PowerPark Rock Night 9.-10.8.
Kartingin maailmanmestaruuskilpailu 5.-8.9.

PowerParkissa järjestetään syyskuussa kartingin maailmanmestaruuskilpailut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries