Princess Anastasia palasi liikenteeseen

Princess Anastasia tarjoaa mahdollisuuden vierailla viisumivapaasti Pietarissa enimmillään 72 tunnin ajan.


Moby Spl:n alus Princess Anastasia palasi Itämeren liikenteeseen 23. maaliskuuta 2019 runsaat kaksi kuukautta kestäneiden uudistustöiden jälkeen. Laiva tarjoaa mahdollisuuden vierailla viisumivapaasti Pietarissa enimmillään 72 tunnin ajan.

Puolalaisella telakalla Princess Anastasian kansirakenteita ja ulkoasua nykyaikaistettiin. Myös laivan ankkurointikalustoa ja ravintoloita on uudistettu.

Vuonna 2016 alkaneen Mobyn ja St. Peterlinen yhteistyön myötä Itämerelle syntyi risteilytuote, joka yhdistää Itämeren alueen pääkaupungit Helsingin, Pietarin, Tallinnan ja Tukholman sekä kahden kulttuuriltaan ja vieraanvaraisuudeltaan rikkaan maan – Italian ja Venäjän.

Moby Spl:n mukaan risteilyt tuovat Itämerelle palan Italiaa. Princess Anastasialla on varustamon mukaan erinomainen italialainen keittiö ja huippuluokan palvelu, johon yhdistyvät lämmin ja vieraanvarainen vastaanotto suurella venäläisellä sydämellä sekä hienostunut pohjoismainen tyyli.

– Nyt alkaneella risteilykaudella panostamme entistäkin enemmän laivalla tarjottaviin palveluihin. Kiinnitämme erityistä huomiota uusiin menuihin ja tuomme huippuluokan ruoka- ja viiniosaamisemme matkustajiemme käyttöön. Tämä tekee Princess Anastasiasta entistäkin selvemmin todellisen italialaisen saarekkeen keskellä Itämerta. Haluamme hemmotella matkustajiamme myös Princess Anastasian viihdetarjonnalla, joka on aiempaakin ainutlaatuisempi kokemus,  kertoo Moby Spl:n pääjohtaja Alessandro Onorato varustamon tiedotteessa.

– Uskomme, että uudesta risteilykaudesta tulee aiempaakin parempi. Tulemme houkuttelemaan lisää matkustajia myös sesonkien välissä. Kevät ja syksy ovat hyviä ajankohtia matkustaa Venäjälle ja ne tarjoavat kiireisempiin vuodenaikoihin verrattuna matkustajille monia etuja, kuten houkuttelevammat hinnat, edullisemmat hotellipaketit ja pienemmät ruuhkat kaupungin tärkeimmissä museoissa. Suunnittelemme lisäksi laajentavamme myyntiverkostoamme Itä- ja Etelä-Euroopassa sekä panostavamme perhematkailuun, lisää Moby Spl:n toimitusjohtaja Sergey Kotenev.

Yhtiö suunnittelee kuljettavansa yli 340 000 matkustajaa tänä vuonna, mikä on 10 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Risteilyn varaaminen ja maksaminen luottokortilla on mahdollista Moby SPL:n erikielisillä verkkosivustoilla www.stpeterline.com, www.stpeterline.fi tai matkatoimistoissa ympäri maailmaa.


Moby Spl kertoi asiasta tiedotteessaan 5. huhtikuuta 2019.


Princess Anastasia palasi liikenteeseen entistä ehompana oltuaan toista kuukautta uudistettavana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries