Ravintola Bro, Hilton Helsinki Strand

Ruoka oli kauttaaltaan maukasta.


Päätimme perheeni kanssa mennä elokuisena viikonloppuna sunnuntaibrunssille. Selvittelimme eri vaihtoehtoja pääkaupunkiseudulla, mutta pian päätimme tehdä varauksen Helsingissä Pitkänsillan vieressä olevan hotelli HiltonStrand Helsingin Bro-ravintolaan, koska olin kuullut siitä ystäviltäni hyviä kommentteja. Olin lisäksi aina muutenkin pitänyt Strand-hotellin kansainvälisestä ja tyylikkäästä ilmapiiristä.

Valinta oli onnistunut. Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, kun 4. elokuuta 2019 poikkesimme ravintola Brossa brunssilla. Ruoka oli kauttaaltaan maukasta, mutta erityisenä kohokohtana jäi mieleen lohimousse. Vaihtoehtoja oli runsaasti tarjolla sekä kasvis-, kala- että liharuokien ystäville. Brunssiin sisältyi herkullisia jälkiruokia ja kahvi.

Brunssin hinta oli 28 euroa hengeltä, 4-12-vuotiailta 14 euroa hengeltä. Lisäksi tilasimme kuohuviinilasilliset, jotka maksoivat 4,50 euroa hengeltä. Brunssi on katettuna kesätaukoa lukuun ottamatta sunnuntaisin klo 12-15.

Brunssin jälkeen ihailimme hotellin sisäänkäynnin kohdalla merenlahdella olevassa laiturissa hienoa moottorijahtia, jonka nimi oli Lucky Eight. Veneen omistaa tiettävästi ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne.

Ravintola Bro on osa Hilton Helsinki Strand –hotellia.

Brunssi on katettuna kesätaukoa lukuun ottamatta sunnuntaisin klo 12-15.

Vaihtoehtoja on runsaasti sekä kasvis-, kala- että liharuokien ystäville.



Bron brunssilistalta löytyy jokaiselle jotakin.

Hilton Strand Helsingin edustalla on laiturissa hieno moottorijahti Lucky Eight, jonka omistaja on tiettävästi ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries