Tallink avasi italialaisen ravintolan Tallinnassa
Tallinkin
ravintola Ristorante Flavore avautui kesäkuussa Tallinnassa sataman
läheisyydessä.
|
Ristorante Flavore, uusi aitoa italialaista ruokaa
moderneissa tiloissa tarjoava italialainen ravintola, avasi ovensa 20.6.2019
Tallinnassa sataman ja Kulttuurikattilan välisellä alueella. Flavoren
toiminnasta vastaa Tallink Hotels.
Uuden
ravintolan ruokalistalla on laaja valikoima pizzoja erilaisilla täytteillä,
salaatteja, pastoja ja muita herkkuja. Kaikki pizzat kypsennetään perinteisessä
kiviarinauunissa. Ravintolassa on tilat 48 asiakkaalle, minkä lisäksi
ulkoterassilla on 30 asiakaspaikkaa kesäisin.
Flavoren
keittiötä johtaa huippukeittiömestari Domenico Nicolino, jolla on
italialaiset juuret ja laaja kansainvälinen kokemus työstä niin Euroopassa kuin
Australiassa ja Yhdysvalloissa.
-
Olen asunut useissa eri maissa ja saanut innoitusta erilaisista keittiöistä eri
puolilta maailmaa, mutta sydämeni sykkii silti italialaisen keittiön
perinteisille ja yksinkertaisille mauille ja alkuperäisille pastoille ja
pizzoille. Italiassa ruoanlaitto alkaa aina laadukkaista tuotteista ja yhdistyy
sukupolvelta toiselle siirtyneisiin resepteihin ja varjeltuihin nikseihin,
joiden tulosta perinteiset italialaiset maut ovat, Nicolino kertoo laivayhtiö
Tallinkin tiedotteessa.
Ravintolan
ruokalista vaihtelee kauden mukaan, ja ruokalajien valmistuksessa käytetään
parhaita kulloinkin saatavilla olevia tuotteita. Kauden mukaan vaihtelevat
lounastarjoukset ovat saatavilla arkipäivisin. Ruokalistalla on lisäksi useita
ruokalajeja vegataristeja ja vegaaneja varten. Lapsille on oma valikoimansa.
-
Flavoren pääkeittiömestarina haluan tarjota asiakkaillemme aitoja italialaisia
makunautintoja. Uudella ruokalistallamme on sen vuoksi parhaita italialaisia
ruokalajeja. Niitä ovat Pomodoro-pizza, caprilainen salaatti, joka on tehty
puhvelinmaidosta valmistetusta laadukkaasta mozzarellajuustosta, ja
ihastuttavan täyteläinen annos tagliatellepastaa pork ragu -kastikkeella,
Nicolino kertoo.
Ristorante
Flavoressa on italialaisen pääkeittiömestarin lisäksi pizza-asiantuntija,
joka tarjoaa asiakkaille autenttisen kulinaarisen kokemuksen ja valmistaa ruoan
avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Italia tunnetaan kahvimaana pizzojen,
pastojen ja viinien lisäksi, minkä vuoksi ravintolasta asiakkaat saavat myös
laadukasta italialaista kahvia.
Ravintolan
erikoisuus on “viiniseinä” eli erikoisjuomalaite annostelujärjestelmineen.
Asiakkaat voivat nauttia italialaisista valko-, puna- ja roseeviineistä
kukkaronsa mukaan. Laite pitää viinien lämpötilan juuri sopivana niiden
yksilöllisiä ominaisuuksia vastaavalla tavalla.
Tallink
kertoi asiasta tiedotteessaan 19. kesäkuuta 2019.
Ravintolan
erikoisuus on “viiniseinä” eli erikoisjuomalaite annostelujärjestelmineen.
|
Flavoren toiminnasta vastaa Tallink Hotels.
|
Uuden
ravintolan ruokalistalla on laaja valikoima pizzoja erilaisilla täytteillä,
salaatteja, pastoja ja muita herkkuja.
|
Ristorante
Flavoren buffalo mozzarella.
|
Kommentit
Lähetä kommentti