Tallink Silja: Henkilöliikenne Suomeen tauolle

Tallink Silja keskeyttää laivojensa matkustajaliikenteen Suomeen estääkseen koronaviruksen leviämistä. Kuvassa Baltic Princess.


TallinkSilja lopettaa henkilöliikenteen laivoilla suomeen 11. huhtikuuta 2020 alkaen hidastaakseen koronaviruksen leviämistä. 

-Suomen hallitus on pyytänyt varustamoja lopettamaan kaiken henkilöliikenteen matkustajalaivoilla Suomeen hidastaakseen koronavirusepidemian leviämisen. Rajoitus ei koske tavara- ja rahtikuljetusten edellyttämää henkilöliikennettä, kuten alusten miehistöä, huoltomiehistöä, telakoiden työntekijöitä tai kuljetushenkilöstöä. Tallink Silja keskeyttää henkilöliikenteen Virosta ja Ruotsista Suomeen 11.4.2020 alkaen. Rajoitus on voimassa 13.5.2020 saakka, varustamo kertoi tiedotteessaan 7. huhtikuuta 2020.

Tallink-konsernin laivoista rajoitus koskee Helsinki-Tallinna-reitin Megastaria ja Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessiä ja Galaxya. Laivat eivät enää ota kyytiin Suomeen saapuvia matkustajia tai automatkustajia 11.4.2020 alkaen. Matkustaminen Suomen ja Ahvenanmaan välillä sekä Suomesta Ruotsiin ja Viroon on edelleen sallittua voimassa olevien matkustusrajoitusten puitteissa. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.
Megastarille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tallinna-Helsinki-reitille 7.-10.4.2020 kaikille lähdöille. Suomeen ei voi matkustaa Megastarilla enää lauantaista 11.4.2020 alkaen. Suomesta Viroon matkustaminen on kuitenkin edelleen sallittua aiempien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.
Galaxylle ja Baltic Princessille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tukholmasta Turkuun 7.-10.4.2020. Suomeen ei voi enää matkustaa 11.4.2020 alkaen. Matkustaminen Suomesta Ahvenanmaalle ja takaisin sekä Suomesta Ruotsiin on edelleen sallittua voimassa olevien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.
Rajoitukset ovat voimassa 11.4.-13.5.2020, tai kunnes viranomainen ilmoittaa rajoituksen muutoksista.
Lisätietoa hallituksen linjauksesta:

Lähde: Tallink Grupp
Kuva: Tallink Grupp

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries