Turku listasi korona-ajan majoittajat

Visit Turku kokosi matkailun Kissmyturku.fi-sivustolle tiedot Turun seudun hotelleista ja majoituspalveluista, jotka ovat avoinna yöpyjille myös koronaviruskriisin aikana. Kuvassa Aurajoen rantaa.


Visit Turku kokosi matkailun Kissmyturku.fi-sivustolle tiedot Turun seudun hotelleista ja majoituspalveluista, jotka ovat avoinna yöpyjille myös koronaviruskriisin aikana. Pääosa majoittujista on tällä hetkellä työmatkalaisia. 

Vapaa-ajan matkailijat pysyvät nyt kodeissaan, mutta majoituspalveluille on kysyntää myös poikkeustilanteessa. Visit Turku on listannut matkailun Kissmyturku.fi-sivustolle tiedot majoituspaikoista, joissa voi yöpyä koronaviruskriisin aikana. Majoittajien verkkosivuille ohjaava linkkilistaus täydentyy siinä tahdissa, kun majoittajat ilmoittautuvat listalle mukaan.

- Me Visit Turussa emme kannusta nyt matkailuun, mutta listauksen avulla haluamme auttaa tarvittaessa löytämään avoinna olevat majoituspalvelut Turun seudulla ja samalla osoittaa tukemme paikallisille matkailualan toimijoille, toteaa Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén Turun matkailutoimiston tiedotteessa 1. huhtikuuta 2020.

Visit Turun listaus löytyy osoitteesta: https://kissmyturku.fi/hotellit-jotka-turun-seudulla-ovat-avoinna
Matkailun hiljennyttyä monet Turun seudun hotellit ovat joutuneet sulkemaan toistaiseksi ovensa. Esimerkiksi Turun Osuuskaupan (TOK) hotellitoiminta keskittyy nyt Radisson BluMarina Palaceen.

- Tällä hetkellä ihmisten majoitustarpeet Turussa liittyvät pääosin työtehtäviin, jotka vaativat matkustamista ja yöpymistä. Vapaa-ajan matkustamista ei juurikaan ole. Tällä hetkellä toimimme yhden hotellin voimin, eikä näköpiirissä toistaiseksi ole tähän muutoksia. Seuraamme koronapandemian tilannetta koko ajan ja reagoimme tarpeen mukaan, kertoo TOK:n toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Hotellien ravintolat voivat palvella ihmisiä myös myymällä noutoruokaa muiden ravintoloiden ja kahviloiden tapaan. Visit Turun päivittyvä paikallinen take away -listaus on osoitteessa: https://kissmyturku.fi/tue-paikallisia-ravintoloita-take-away-annoksilla

- Olemme saaneet paljon kiitosta take away -listauksesta, koska monet joutuvat nyt miettimään, mistä he saisivat helposti noutoruokaa, esimerkiksi ihmiset, jotka eivät voi tehdä töitä etänä, kertoo Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja
Jos paikallinen matkailualan yritys haluaa mukaan Kissmyturku.fi-sivuston noutoruoka- tai hotellilistaukseen, yritys voi ilmoittautua lähettämällä viestiä osoitteeseen: maija.ryyppo@turku.fi.

Visit Turku on luonut kriisiajan toimenpiteenä myös paikallisia matkailuyrityksiä tukevan KISSKA-palvelun, joka on osoitteessa: https://kissmyturku.fi/tue-paikallista-matkailualaa-lahjakortilla

Lähde: Visit Turku
Kuva: Visit Turku

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries