Linnanmäki avaa perjantaina 12. kesäkuuta



Linnanmäen huvipuisto aikoo avata ovensa perjantaina 12. kesäkuuta 2020 koronaepidemian viivästettyä avausta keväällä.        


Linnanmäen huvipuisto aikoo avata ovensa perjantaina 12. kesäkuuta 2020 koronaepidemian viivästettyä avausta keväällä.

 

- Linnanmäen Huvipuiston avaamista odottavat riemulla innokkaiden huvittelijoiden lisäksi noin 600 kausityöntekijäämme, kertoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Pia Adlivankin tiedotteessa 18. toukokuuta 2020.

 

Valtioneuvosto linjasi 4.5.2020, että alueellisesti rajatut ulkotilat, kuten huvipuistot, voivat olla avoinna kesäkuusta alkaen, kun turvallinen huvittelu varmistetaan asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta. Linnanmäki ilmoittaa, että huvipuisto avataan perjantaina 12.6.2020 klo 11 uuteen huvikauteen.

- Huvipuistomme on puhjennut kevään aikana kukkaan ja viime kauden uusi huikea ratalaitteemme Taiga odottaa jälleen huimapäitä. Uusi Taigan kuvauspalvelumme ikuistaa mahtavan Taiga-matkan kuvaksi tai videoksi, jonka voi jakaa vaikka somessa kavereilleen. Lanseeraamme tälle kaudelle myös iki-ihanan Rolle-pellen seuraksi kaksi uutta kaveria, jotka huvipuistomaiseen tapaan opastavat turvalliseen huvitteluun ja hauskuuttavat asiakkaitamme puistossa, Adlivankin sanoo.

Huvipuiston alueella tullaan valtioneuvoston ohjeiden pohjalta rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa. Linnanmäki saa vielä toukokuun aikana lisätietoa viranomaisilta rajoituksiin liittyvistä ohjeista, mutta Linnanmäki on jo valmistautunut turvalliseen huvitteluun.

Linnanmäen Huvipuiston alue on iso ja turvavälit tullaan huomioimaan kaikessa toiminnassa. Laitteilla samaan seurueeseen kuuluvat pääsevät istumaan lähekkäin. Lähes kaikki huvilaitteet ja pelit tulevat olemaan asiakkaiden käytössä. Huvipuistossa suurin osa kioski- ja ravintolapisteistä palvelee normaalistikin ulkona syöjiä, ja sitä Linnanmäki suositteleekin erityisesti tänä kesänä.

Lähde: Linnanmäki/Lasten Päivän Säätiö

Kuva: Linnanmäki/Lasten Päivän Säätiö

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries