Scandic avaa hotelleja ja ravintoloita Helsingissä


Keittiöpäällikkö Ali Suviala on yhdistänyt
espanjanlaiset siiderit Másin espanjalaisen keittiön herkkuihin.


Scandic on asteittain avaamassa hotellejaan ja ravintoloitaan Helsingissä niiden oltua tilapäisesti suljettuna koronaepidemian vuoksi.

Tällä hetkellä avoinna olevat hotellit ovat Scandic Simonkenttä, kesäkuun alussa avattu Scandic Park Helsinki, Scandic Meilahti ja lentokentän yhteydessä oleva Scandic Helsinki Airport. Kansainvälisistä hotelleista on avoinna Holiday Inn Helsinki – Expo.

Myös ovet Scandic-hotellien ravintoloihin ja terasseille alkavat avautua reilun kahden kuukauden sulun jälkeen.


-Olemme iloisia, että saamme jälleen palvella vieraitamme sekä paikallisia asiakkaitamme useammassa hotellissa ja ravintolassa.”, kertoo Scandicin aluejohtaja Christer Skjäl yhtiön tiedotteessa 4. kesäkuuta 2020.


-Toivomme myös, että kotimaiset lomailijat löytävät useat pääkaupunkiseudun helmet kesämatkoillaan.

Ravintola Más – uutuutena siiderit, tapakset ja tapas take away -boxi

Ravintola Más avaa ovensa illalliskattaukseen torstaina 4.6. ja on avoinna tiistaista lauantaihin klo 18.00-22.30.


Suosikkitapasten rinnalle on tälle kesälle tarjolla siidereitä Espanjan Baskimaalta. Keittiöpäällikkö Ali Suviala on yhdistänyt
espanjanlaiset siiderit Másin espanjalaisen keittiön herkkuihin. Suviala suosittelee Zapiain Sidra Natural -siideriä tapaksille ja meren eläville sekä BixiGozo -jääsiideriä appelsiinikukkavedellä maustetun paahtovanukkaan seuraksi.

Tapas take away -boxi on helppo noutaa nautittavaksi vaikka piknikille tai herkutella kotona.


Tapas-boxi
(20 €) sisältää kylmäsavulohi- ja chorizopinchot, marinoitua manchegoa, serranokinkkua ja sahramipäärynää, oliiveja ja patonkia. 

Ravintola Más sijaitsee Kampissa Scandic Simonkenttä -hotellin yhteydessä, Simonkatu 9.

Kuusi Palaa – terassi avautuu entistä suurempana 

Ravintola Kuusi Palaa ja terassi avautuu tiistaina 9.6. ja on avoinna tiistaista lauantaihin klo 17.00-23.00. Scandicin mukaan ravintolan terassilta on mukava seurata Mannerheimintien hulinaa.

Ravintolan listalla on suomalaisia ja skandinaavisia perinteitä muokattuna tähän päivään ja kansainvälisiä klassikoita Kuusi Palaa -tavalla.


-Meidän ruoka on leikkiä suomalaisuudella siten kuin me sen näemme, kertoo keittiöpäällikkö Sami Lyly.

Samin omia suosikkeja Kuusi palaa -alkupalalistan annoksista ovat muun muassa Vorschmack punajuuren ja smetanan kera, Black angus -tartaria
ja savustettua keltuaista sekä lohta ja perunaa ripauksella Marskin ryyppyä.  

Sami suosittelee maistamaan pääruoista miedosti savustettua taimenta, puikulaperunapyreetä, Riesling beurre blanc -kastiketta, mustaherukkaa ja kauden vihanneksia tai laavakivillä grillattu suomalainen 200 g dry-aged -entrecoteta, grillitomaattia, mustajuuripyreetä, rakuunaporkkanaa ja ranskalaisia.


Ravintola Kuusi Palaa sijaitsee Mannerheimintien varrella Marski by Scandic -hotellin yhteydessä Helsingin ytimessä. 

Myös Scandic Helsinki Airport sekä Scandic Meilahden ravintolat ovat avoinna lounas- ja illallisaikaan. Scandic Meilahden -ravintola avautuu illallisille 8.6. Tulevana viikonloppuna on mahdollisuus noutaa take away -annoksia. Ravintola Famu Scandic Park Helsinki -hotellissa tarjoaa bistrohenkisiä annoksia illallisaikaan. 

Hotelliaamiaista jälleen pitkän kaavan mukaan

-Aamiaistarjonnassamme on tällä hetkellä väliaikaisia muutoksia. Tarjoamme aamiaisen buffetin sijaan osin pöytiin katetuilla ja osin noutopisteistä valmiiksi annostelluilla tai yksittäispakatuilla tuotteilla noudettavilla tuotteilla,
kertoo Skjäl.

-Jos vieraamme haluaa syödä aamiaisen mieluummin huoneessaan, niin hän voi tilata etukäteen take away -vaihtoehdon.


Aamiaiselta löytyy valikoima suosituimpia tuotteita, kuten croissanteja, leipiä, juustoa, erilaisia leikkeleitä, keitettyjä munia ,munakokkelia, pekonia, aamiaismakkaroita, puuroa, mysliä, muroja, jogurttia,
vihanneksia ja hedelmiä sekä aamiaistuotteita erikoisruokavalioihin. Juomia löytyy myös moneen makuun mm. reilun kaupan kahvia, teetä, tuoremehuja sekä Scandic-vettä.

Turvalliset puitteet kokouksille

Myös kokousvieraat ovat Scandicin mukaan palanneet ja muutamia pienimuotoisia kokouksia on järjestetty ketjun hotelleissa.

-Kokoustilamme joustavat erilaisiin tarpeisiin ja kokousvieraiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota
esimerkiksi kokoustiloissa pöydät ja tuolit on sijoitettu riittävälle etäisyydelle varmistaaksemme turvavälit ja kokoustarjoilut voi nauttia samassa tilassa
, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lähde: Scandic

Kuva: Scandic

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries