Scandic-hotellit valmistautuvat kesään


Keväällä uudistunut kylpylähotelli Scandic Eden Nokia avasi ovensa 12. kesäkuuta. Kuvassa kylpylän allasalue.


Kotimaan matkailu on Scandic Hotelsien mukaan ollut nouseva trendi jo ennen poikkeuksellista kevättä ja nyt kotimaan roadtripistä odotetaan todellista kesän ilmiötä. Scandic haluaa varmistaa lomareissujen onnistumisen ja on hotellien avaamisesta päättäessään valinnut erityisesti kotimaisten asiakkaidemme edelliskesien suosikkihotellit.

Havaintojemme mukaan ihmiset suunnittelevat kotimaan kiertämistä, selvittävät kansallispuistojen vaellusreittejä sekä listaavat aktiivisen tekemisen kohteita ja erilaisia nähtävyyksiä kesätapahtumien sijaan.

-Näyttää vahvasti siltä, että kesän matkailuilmiöksi nousee roadtrip, jolle lähdetään perheen kesken tai kaveriporukalla, sanoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg Scandicin tiedotteessa 26. toukokuuta 2020.

-Me Scandicilla olemme varmistaneet, ettei onnistunut loma jää ainakaan majoituksesta kiinni, avoinna olevia hotelleja on sekä pääreittien varrella että suosituissa kesäkohteissa., kertoo Borg.

-Haluamme tarjota lomailijoille mahdollisuuden levähtää ja nauttia mukavasta hotellivierailusta ennen seuraavan päivän kohdetta. Hotellimme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja hotelleissamme on myös hyvät pysäköintimahdollisuudet automatkailijoille ja motoristeille.

Scandicin kylpylähotellit avaavat kesäkuun aikana

Troppisen lämpimät suosikkikylpylät mahdollistavat rennon irtioton arjesta ja tarjoavat hemmottelua niin lapsille kuin aikuisillekin säästä riippumatta.

-Joskus ihan lyhytkin hotelliloma tuo vaihtelua kotirutiineihin ja auttaa pääsemään lomatunnelmaan, sanoo Borg.

Myös kylpylähotellien luonnonläheiset sijainnit tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja ulkoaktiviteetteihin kylpylän vesileikkien ja rentoutumisen oheen. Kaikki Scandicin kylpylähotellit avaavat ovensa kesäkuussa: Scandic Laajavuori Jyväskylässä 1.6., Scandic Aulanko ja keväällä uudistunut Scandic Eden Nokia 12.6. ja Scandic Ikaalisten Kylpylä 29.6.

Uusittuja hotelleja upeiden luontokohteiden äärellä

Vaikka Keski- ja Pohjois-Suomen hotellit mielletään talvilomakohteiksi, tarjoavat muun muassa Jyväskylän, Kolin ja Kuusamon alueet myös kesäaikaan upeita luontoelämyksiä. Hotelleista uusittujen Scandic Jyväskylä Stationin ja Scandic Rukahovin modernit huoneet vastaavat aktiivilomailijan tarpeeseen ja tarjoavat tilaa myös isommille perheille tai seurueille.

-Useimmat suosituimmista retkeilykohteista ja kansallispuistoista sijaitsevat kätevästi lähellä Scandicin hotelleja tarjoten mukavan ja rentouttavan majapaikan aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen, sanoo Borg.

Aamiaistilat ja ravintolat taas käytössä

Kesäkuun alusta hotelliaamiainen on tarjolla buffetin sijasta osin pöytiin katettuna ja osin noutopisteistä noudettavina aamiaisherkkuina. Hotellien ravintolat ja terassit avautuvat myös asteittain kesäkuusta, jolloin tarjolla on suosituimpia annoksiamme lautastarjoiluna. Hotellivieras voi halutessaan tilata aamiaisen ja illallisen huoneessaan nautittavaksi.

Scandicilla turvallisuus on ykkösasia

-Vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi ja terveys on ensiarvoisen tärkeää, ja teemme kaikkemme turvallisen vierailun eteen, sanoo Borg.

Scandic seuraa viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja kiinnittää edelleen tehostetusti huomiota hotellien ja ravintoloiden hygienia- ja siivouskäytäntöihin

Huolehdimme turvaetäisyyksistä vähentämällä asiakaspaikkoja, ottamalla käyttöön lisätiloja ja muistuttamalla vieraitamme turvavälistä sekä huolehtimalla, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Kylpylätiloissa rajoitamme henkilömäärää siten, että turvavälit toteutuvat. Samassa taloudessa asuvat voivat toki olla lähempänä toisiaan.

Lähde: Scandic Hotels

Kuvat: Scandic Hotels




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries