Scandic Hotelsin henkilöstöjohtajaksi Pia Tuomi


Pia Tuomi


 

HTM Pia Tuomi (50) on nimitetty Scandic Hotels Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. syyskuuta 2020 alkaen. Tuomi vastaa Scandicilla henkilöstötoimintojen kokonaisuudesta, osaamisen ja johtamisen kehittämisestä sekä henkilöstöprosessien johtamisesta.

”Haluan toivottaa Pian lämpimästi tervetulleeksi Scandicille. Pia tulee olemaan avainasemassa rakentamassa jälleen Scandicista Suomen parasta työpaikkaa upeiden tiimiläistemme kanssa”, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö. ”Olemme uuden äärellä toimialaamme aivan ennennäkemättömällä tavalla vaikuttavan pandemian johdosta ja olen erittäin iloinen saadessamme Pian mukaan tiimiin näitä haasteita taklaamaan.”

Scandic Hotels on palkittu kahdesti Suomen parhaana työpaikkana Great Place to Work -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa.

”Odotan innolla, että pääsemme Scandicilla yhdessä kehittämään tulevaa”, kertoo Pia Tuomi. ”Olen ihaillut sitä hienoa työtä, mitä koko Scandicin organisaatio on tehnyt niin jokaisessa asiakaskohtaamisessa kuin työyhteisönä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Scandicin arvot sekä johtamisnäkemys vastaavat hyvin omia arvojani ja tapaani työskennellä. On etuoikeus päästä mukaan tähän hienoon joukkoon.”

Tuomi on työskennellyt aiemmin vastaavassa tehtävässä Instru Optiikassa. Hänellä on vankka ja monipuolinen kokemus erilaisista henkilöstötyön osa-alueista sekä niiden johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on aiemmin työskennellyt myös myyntivastuullisena konsulttina MPS Finland Oy:ssä sekä liiketoimintaa tukevana HR Business Partnerina Oy Hartwall Ab:ssä.

Pia Tuomi raportoi toimitusjohtaja Aki Käyhkölle.

Scandic Hotels Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 24.8.2020.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries