Tallinkin Ruotsin-tytäryhtiön toimitusjohtajaksi Ats Joorits



 

Tallink nimittää Ats Jooritsin Ruotsissa toimivan tytäryhtiö Tallink Silja Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Marcus Risberg jättää yhtiön ja siirtyy uuteen tehtävään Destination Gotlandin toimitusjohtajaksi.

Ats Joorits aloittaa Tallink Silja Ab:n toimitusjohtajana 15.1.2021. Hän on työskennellyt Tallink-konsernilla ja Tallink Silja Ab:ssa vuodesta 2006 lähtien ja toimii tällä hetkellä Tallink-konsernin laatujohtajana. Aiemmin Joorits on toiminut Tallink Silja Ab:n varatoimitusjohtajana, myynti- ja markkinointijohtajana sekä tuotepäällikkönä. 

”On tietysti harmi, että Marcus Risberg jättää Tallinkin monien erinomaisten työvuosien jälkeen. Olemme kuitenkin iloisia hänen puolestaan, että hän saa uuden roolin mielenkiintoisessa yrityksessä ja auttaa myös uudessa tehtävässään kehittämään Ruotsin matkailua. Toivomme hänelle kaikkea hyvää uudessa työssään ja kiitämme häntä vuosien omistautumisesta sekä työpanoksesta Tallinkilla, erityisesti menneen haastavan vuoden aikana”, kommentoi Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

”Ats Joortisilla on merkittävä tietämys ja tausta yrityksestämme jo 15 vuoden ajalta, joten olen iloinen, että hänestä tulee Tallink Silja Ab:n uusi toimitusjohtaja. Liiketoiminnan kestävyyden ja jatkuvuuden varmistamiseksi oli tärkeää nimittää uudeksi toimitusjohtajaksi henkilö, joka tuntee yrityksemme ja jolla on ymmärrys liiketoiminnasta, ruotsalaisesta kulttuurista ja kontakteista heti alusta alkaen. Nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä kun aloitamme toimintojemme uudelleenrakentamista koronaviruskriisin jälkeen”, jatkaa Nõgene.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries