Thaimaa ja Meksiko unelmakohteet talvella 2021-2022

Thaimaa ja Meksiko ovat TUIn mukaan kohteita, joihin suomalaiset haaveilevat matkustavansa talvella 2021-22. Kuvassa Phuket. Kuva: TUI


 

Suomalaiset varaavat nyt lomia ensi talvelle. TUIn varaustilanteesta voi huomata nousevan trendin ensi talven osalta, lomalle halutaan kauemmaksi ja kahdeksi viikoksi. Varsinkin Thaimaan ja Meksikon unelmarannat houkuttelevat nyt suomalaisia TUIn asiakkaita, yhtiö kertoo.

Joulukuussa TUI julkaisi listan matkailun trendeistä tulevalle vuodelle. Yksi trendeistä oli "Life Goals" – Aika toteuttaa unelmia. Tämä näyttää toteutuvan, koska suomalaiset asiakkaat selvästi kaipaavat lomalle ja epävarmasta koronatilanteesta johtuen haluavat varmistaa paikkansa auringossa ensi talvena. Kanariansaaret on TUIn varatuin kohde, mutta nyt myös Thaimaa ja Meksiko kasvattavat suosiotaan. 

– Ihmiset kaipaavat lomalle ja he haluavat, että heillä on matka varattuna ja on jotain mitä odottaa. Tänä talvena kaukolomat jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta kaukokaipuu on edelleen olemassa, sanoo Laura Aaltonen, TUIn viestintäpäällikkö yhtiön tiedotteessa.

TUIn varaustilanteesta voi nähdä, että etenkin perheet varaavat Thaimaan lomia koulujen loma-aikoihin joulun ja uudenvuoden tienoille, sekä hiihtolomalle. Meksikoon suuntaavat pariskunnat ja aikuiset ystäväporukat, mutta myös perheet. Kahden viikon lomat ovat suositumpia kuin lyhyemmät lomat kaukokohteisiin. Asiakkaat ostavat myös pelkkiä lentoja näihin kohteisiin.

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa on yksi TUIn suosituimmista hotelleista Thaimaan Phuketissa

– Kaukokohteiden myynti vuoden päähän on vilkkaampaa kuin normaalisti tähän aikaan. Varaustrendi ennen pandemiaa oli, että suomalaiset varaavat lomia lähempänä matkustusajankohtaa. Se näyttää nyt kääntyneen, jatkaa Aaltonen

Thaimaan suosituin kohde ensi talvelle on Phuket ja Meksikon Playa del Carmen, mutta myös pienemmät unelmakohteet, kuten Tulum ja Isla de Holbox Meksikossa  houkuttelevat valkoisilla hiekkarannoillaan.

RIU Tequila, Playa del Carmen, Meksiko

TUI Nordic on Pohjoismaiden matkailumarkkinoiden johtava matkanjärjestäjä 20 prosentin markkinaosuudellaan. Vuonna 1961 perustettu konserni tarjoaa valmismatkoja, lentoja ja risteilyjä. TUI Nordiciin kuuluvat TUI Sverige, TUI Norge, TUI Danmark ja TUI Finland, sekä Nazar ja lentoyhtiö TUI fly. Saksalainen matkanjärjestäjäkonserni TUI Group toimii maailmanlaajuisesti noin 180 kohteessa. www.tui.fi


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries