Dubai sai ensimmäisen St. Regis -hotellin

Hotelli sijaitsee Palm Towerissa, josta on suora pääsy Nakheel Mall -ostoskeskukseen ja sen 300 myymälään, ravintoloihin, elokuvateatteriin ja monipuoliseen aktiviteettitarjontaan.


 

Marriott International -konserniin kuuluva St. Regis Hotels & Resorts avasi toukokuussa 2021 ensimmäisen Dubain-hotellinsa, jonka nimenä on The St. Regis Dubai, The Palm.

 

Hotelli sijaitsee palmunmuotoisen Palm Jumeirah -tekosaaren sydämessä. Sijainti sopii siistäydellisesti suomalaisille, jotka haluavat nauttia ihanista rannoista sekä meri-ja kaupunkinäkymistä ja tehdä retkiä muihin kaupunginosiin.

 

Hotellissa on kaikkiaan 264 huonetta ja 26 sviittiä lattiasta kattoon ulottuvine ikkunoineen, eli luvassa on hulppeita näkymiä Palm Jumeirahin ja Dubain pilvenpiirtäjien suuntaan. Hotellin neljä ravintolaa tarjoavat lisäksi kutkuttavia kulinaarisia kohokohtia.

 

Hotelli sijaitsee Palm Towerissa, josta on suora pääsy Nakheel Mall -ostoskeskukseen ja sen 300 myymälään, ravintoloihin, elokuvateatteriin ja monipuoliseen aktiviteettitarjontaan. Palm Towerista löytyy myös The View at The Palm -näköalatasanne, joka sijaitsee 240 metriä merenpinnan yläpuolella. Sieltä avautuvat 360 asteen näkymät Palm Jumeirahin, Persianlahden ja Dubain kauniin siluetin suuntaan. Samalla voi kokea vuorovaikutteisen elämyksen, jossa esitellään maailmankuulun palmusaaren historiaa ja sen takana olleita luovia kykyjä.

 

Rannalla, ostoksilla tai suurkaupungin elämyksissä vietetyn päivän jälkeen on lupa antautua hemmoteltavaksi St. Regisin maailmankuulussa Iridium-spassa. Hotellissa on myös monipuoliset kuntoliikunta-ja hyvinvointitilat. Liikematkustajille on tarjolla kuusi kokous-ja tapahtumatilaa sekä tanssisali. The St. Regis Dubai, The Palm ottaa tällä hetkellä vastaan varauksia toukokuuksi 2021.

 

Dubain matkailutoimisto kertoi asiasta tiedotteessaan 27.4.2021.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries