Japani valitsi Relatedin pohjoismaiseksi edustajakseen

Japanin kansallinen matkailuorganisaatio Japan National Tourism Organization (JNTO) on valinnut täyden palvelun edustustoimisto Relatedin edustajakseen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Kuvassa keväistä Japania.


 

 

 

Japan National Tourism Organization on aloittanut yhteistyön edustustoimisto Relatedin kanssa. Related vastaa jatkossa matkailuneuvoston PR-, markkinointi- ja edustustoiminnasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Päätavoitteena on lisätä tietämystä Japanin monipuolisista mahdollisuuksista ja matkaelämyksistä.

 

Japanin kansallinen matkailuorganisaatio Japan National Tourism Organization (JNTO) on valinnut täyden palvelun edustustoimisto Relatedin edustajakseen Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Related kertoi asiasta tiedotteessaan 27.4.2021.

 

Related vastaa siten jatkossa matkailuneuvoston PR-, markkinointi- ja edustustoiminnasta Pohjoismaiden markkinoilla. Tarkoituksena on lisätä Japanin monipuolisen tarjonnan tunnettuutta.

 

- Japanilla on tarjota ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu toisaalta rikkaasta kulttuuriperinnöstä ja
-historiasta, toisaalta moderneista ja futuristisista kaupungeista sekä teknisistä innovaatioista. Vastaavaa yhdistelmää ei monesta paikasta löydy. Japanin arkkitehtuuri, muotoilu ja estetiikka ovat maailmankuuluja. Maan ruokakulttuuri taas on nostettu jopa Unescon maailmanperintöluetteloon. Japanissa on myös uskomattoman kaunis ja vaihteleva luonto sekä vuoria, joihin saa tuntumaa sekä vaeltaen että lasketellen. Pääkaupunki Tokio on valittu useasti yhdeksi maailman turvallisimmista kaupungeista, ja kaupungilla on enemmän Michelin-tähtiä kuin millään muulla maailman kaupungilla, kertoo Relatedin johtaja Henrik Koch.

 

Related keskittyy lisäämään matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen tietämystä Japanista ja sen monipuolisista mahdollisuuksista. Lisäksi toteutetaan joukko PR- ja markkinointipanostuksia, jotta yhä useammat pohjoismaalaiset heräisivät huomaamaan Japanin monipuolisuuden matkakohteena, olipa kyse gastronomiasta, kulttuurista, luonnosta, taiteesta, muotoilusta, suurkaupunkilomista tai rentoutumisesta - tai vaikka niiden kaikkien yhdistelmästä.

 

- Pohjoismaalaisten kiinnostus Japanin-matkailuun on lisääntynyt viime vuosina. Japanilla on tarjota jokaiselle jotakin mieltymyksistä riippumatta. Siksi on hienoa päästä tekemään Relatedin kanssa strategista yhteistyötä, jossa asemoidaan Japania Pohjoismaiden markkinoilla ja valmistaudutaan pohjoismaisten matkailijoiden paluuseen pandemian jälkeen. Relatedin laaja kokemus ja asiantuntemus mahdollistavat Japanin monipuolisen tarjonnan esittelyn pohjoismaalaisille matkailijoille, sanoo JNTO:n Lontoon-toimiston toimitusjohtaja Tomohide Ichikawa.

 

Japan National Tourism Organization -asiakkuudesta vastaavat Relatedin Hanna Johansson (ammattilaispalvelut) ja Christina Holm Hansen (lehdistön yhteyshenkilö).

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries