Parasta Suomessa on monipuolinen matkaopas

Parasta Suomessa on monipuolinen matkaopas, joka esittelee lukijalle Suomen hienoimmat maisema-, historia-, arkkitehtuuri- ja taidekohteet unohtamatta paikkoja, jotka tarjoavat matkailijalle elämyksiä ja huveja.


 

Lehtiä ja kirjoja kustantava Valitut Palat julkaisi jokin aika sitten (2020) kotimaan matkailuun keskittyvän kirjan Parasta Suomessa. Värikäs kirja on monipuolinen matkaopas, joka esittelee lukijalle Suomen hienoimmat maisema-, historia-, arkkitehtuuri- ja taidekohteet unohtamatta paikkoja, jotka tarjoavat matkailijalle elämyksiä ja huveja. Mukana on muun muassa komeita kartanoita ja patikkareittejä.

 

Luonnonystävää kiinnostavat varmasti isoimmat vesiputoukset ja hienoimmat näköalapaikat. Kaupunkien urbaanissa sykkeessä vieraileva löytää kirjasta tunnelmallisimmat torit ja kauneimmat puutarhat, ja hienoimmat majakat kutsuvat jokaista nauttimaan merellisestä tunnelmasta.

 

Kirja sopii hyvin matkalle mukaan otettavaksi ja sen parissa voi myös harrastaa nojatuolimatkailua. Mukana kirjassa ovat muun muassa parhaat kansallispuistot, maailmanperintökohteet, linnat, kirkot, kotimuseot, puistot ja uimarannat.

 

Kirjan laajuus on 304 sivua. Hinta oli tätä kirjoitettaessa Valittujen Palojen verkkokaupassa noin 46 euroa. Kustantaja Valitut Palat / CIL Suomi Oy.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries