Stockmann tarjoaa Chisun konsertin

Tänä vuonna 160 vuotta täyttänyt Stockmann haluaa tarjota kaupunkilaisille ja asiakkailleen Chisun kesäkonsertin osana juhlavuotensa ohjelmistoa.


 

Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Chisu keikkailee Helsingin keskustassa sunnuntaina 29. toukokuuta 2022. Stockmannin Aleksanterinkadun puoleisen sisäänkäynnin päällä, ”Stockan lipalla”, on nähty vuosien saatossa paljon säväyttävää, kuten muita suomalaisia artisteja ja muotishow. Tänä keväänä Chisu valtaa lipan ainutlaatuisessa kesäkonsertissaan. Paikan päälle odotetaan tuhansia faneja ja keikasta nauttivia kaupunkilaisia.

Chisu on julkisuudessa kertonut jäävänsä tämän vuoden jälkeen pitkälle tauolle soolourastaan. Ennen soolouransa jäähyväisiä hän tulee pitämään yhden tämän vuoden ainutlaatuisista keikoistaan Helsingin keskustassa, Stockmannin tavaratalon sisäänkäynnin lipan päällä, kaikille helsinkiläisille ja musiikista nauttiville. Chisu on myös itse innoissaan hyvin poikkeuksellisesta keikkapaikasta.

”No onhan tämä nyt huikeata! Ei oikein ole edes sanoja kuvaamaan sitä, kuinka innoissani olen. Monet treffit olen sopinut Stockan kellon alle, mutta nyt tavataankin Stockan kellon päällä! Aiomme vetää bändin kanssa ihan täysillä kaikki mun klassikkobiisit ja toivon että jengi laulaa ”Kohtalon omaa” mukana niin kovalla volyymilla, että yhteislaulu raikaa Tampereen ja Turun Stockmanneille asti”, iloitsee Chisu.

Tänä vuonna 160 vuotta täyttänyt Stockmann haluaa tarjota kaupunkilaisille ja asiakkailleen kesäkonsertin osana juhlavuotensa ohjelmistoa. Tavaratalo on tarjonnut kautta aikojen asiakkailleen unohtumattomia hetkiä, paikan kohdata kaupungin sydämessä. Stockmann haluaa jatkossakin olla kaupunkilaisten yhteinen olohuone, joka inspiroi ja kutsuu viettämään yhdessä aikaa.

”Tänäkin kesänä Stockmann tuo asiakkaidensa kesähetkiin inspiraatiota ja ikimuistoisia elämyksiä. Rakastettu ikoninen brändimme ja rakastettu Suomen yksi menestyneimmistä artisteista linkittyvät loistavasti yhteen tänä juhlavuonna. Chisun upea tyyli ja muodikkuus inspiroivat vahvasti meitä ja, mihin me Stockmannilla uskomme; laatuun, ennakkoluulottomuuteen ja wow-fiilikseen kaikessa, mitä teemme”, kehuu Helsingin tavaratalon johtaja Mariela Nortama.

Kaupungin keskeisimmällä paikalla sijaitsevalla estradilla, Stockan lipalla, ovat esiintyneet aikaisempina vuosina muun muassa Jari Sillanpää ja Hanoi Rocks. Artistien lisäksi lipalla on pidetty näyttävä muotishow.

Chisun kesäkonsertti 29.5.2022 kello 13.00. Vapaa pääsy. Keikan ajaksi seisautetaan liikenne niin Aleksanterinkadulla kuin osassa kohtaa Mannerheimintietä. Raitiovaunut ajavat keikan ajan poikkeusreittiä.

Lue lisää: stockmann.com/160

 

Stockmann kertoi asiasta tiedotteessaan 2.5.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries