Lahden Sibeliustalon uusi ravintolakumppani Compass Group
Sibeliustalon tuleva 25-vuotisjuhlavuosi on täynnä tapahtumia ja elämyksiä, joissa ravintolatuotteella on tärkeä rooli. |
Lahden Sibeliustalo täyttää 25 vuotta 9. maaliskuuta 2025 ja lähtee juhlavuoteen uuden ravintolakumppanin, Compass Group Suomen, kanssa. Compass Group tuo Sibeliustaloon vahvan ruokaosaamisensa sekä palveluratkaisut, jotka palvelevat niin konserttikävijöitä, kokousvieraita kuin lounasasiakkaitakin. Asiakaskokemukseen ja tapahtumakäynnin sujuvuuteen panostetaan. Konserttiasiakkaille tämä näyttäytyy mm. palvelupolkujen selkiyttämisenä sekä räätälöityinä myyntipisteratkaisuina. Finlandia-klubilla voi tilauksen jatkossa tehdä ennakolta varattuun pöytään, myös keikan aikana.
Suosittu lounasravintola Lastu uudistuu
Sibeliustalon ravintola Lastu remontoidaan kevyesti raikkaammaksi ja asiakkaille käyttäjäystävällisemmäksi. Remontin jälkeen ravintola tarjoilee Compass Groupin herkullisia lounasruokia, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Uusittu ravintola avataan lounaalla 14. tammikuuta. Kevään aikana Lastussa on mahdollisuus herkutella brunssin äärellä neljästi - näistä ensimmäinen kerta juhlistaa Sibeliustalon syntymäpäivää 9. maaliskuuta. Lisäksi suunnitellaan Lastun aukioloa asiakkaille myös konsertti-iltoina.
Vastuullisuus näkyy Sibeliustalon ravintolapalveluissa monella tapaa
Compass Group kantaa vastuuta tulevaisuudesta ja tekee pitkäjänteisesti työtä sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun eteen. Henkilökunnasta huolehtiminen ja vastuulliset hankinnat ovat erityisen tärkeitä. Sibeliustalolla ravintolakumppanin vastuullisuustyö näkyy eri tavoin: osa käytettävistä lautasista on ennallistettu vanhoista, henkilökunnan työasujen tekstiileissä on hyödynnetty kierrätettyjä muovipulloja ja tarjoiluissa panostetaan paikallisuuteen.
Sibeliustalon juhlassa ravintolatuotteilla iso rooli
Sibeliustalon tuleva 25-vuotisjuhlavuosi on täynnä tapahtumia ja elämyksiä, joissa ravintolatuotteella on tärkeä rooli. Sibeliustalon syntymäpäivänä lanseerataan talon oma juhlakuohuviini, joka on myynnissä tapahtumissa koko vuoden ajan. Konserttiasiakkaille on suunniteltu omat nimikoidut leivokset sekä Sibeliustalolle että ensi vuonna 75 vuotta täyttävälle Sinfonia Lahdelle.
Lähde: Sibeliustalo 16.12.2024
Kommentit
Lähetä kommentti