Gumbostrand taidekeskus, Sipoo

Taidekeskus sijaitsee kauniilla paikalla lähellä meren rantaa. Siellä voi nauttia taiteesta ja ostaa kauniita design-tuotteita kotiin tai lahjaksi.


Päätimme lähteä tuttavapariskunnan kanssa perinteiselle kesäretkelle sunnuntaina 9. kesäkuuta 2019. Pitkän pohtimisen jälkeen päätimme ottaa ensimmäiseksi kohteeksi Sipoossa olevan taidekeskuksen Gumbostrandin.

Sää oli otollinen kesäretkelle. Aurinko paistoi lämpimästi.

Ajoimme Vanhaa Porvoontietä kunnes saavuimme Sipooseen. Taidekeskus oli hyvin merkitty, joten käännyimme opastekyltin kohdalla kohti etelää ja merenrantaa.

Tie oli mutkainen, kapea ja tunnelmallinen. Ennen pitkää ohitimme venerannan ja pian sen jälkeen saavuimme taidekeskuksen pihaan.

Taidekeskus oli hieno. Avarassa rakennuksessa oli näytteillä taideteoksia, ja myynnissä oli hienoja sisustustuotteita monilta tunnetuilta muotoilijoilta.

Poikkesimme myös toisessa näyttelyrakennuksessa, josta ostin hienon tarjottimen. Siihen oli painettu kuvat kaikista Suomen majakoista ja niiden sijainnista.

Olimme naapuriltamme kuulleet, että Gumbostrandissa on tarjolla hyvä sunnuntaibrunssi. Emme tällä kertaa kuitenkaan syöneet siellä, koska olimme vasta hiljattain syöneet aamiaista kotona.

Gumbostrand Konst & Form on mielenkiintoinen retkikohde pääkaupunkiseudulla. Taidekeskus sijaitsee kauniilla paikalla lähellä meren rantaa. Siellä voi nauttia taiteesta ja ostaa kauniita design-tuotteita kotiin tai lahjaksi.














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries