Golfin DP World Tour palaa Ras Al Khaimahiin

Golfaajat kaikkialta maailmasta kokoontuvat 2.-5. helmikuuta 2023 kamppailemaan Ras Al Khaimah Championship -tittelistä DP World Tour -kilpailussa. Viime vuonna voiton vei tanskalainen Nicolai Højgaard, mikä oli jo toinen 21-vuotiaan golfaajan DP World Tour -titteli.


 

 

 

DP World Tour palaa Al Hamra Golf Clubille Ras Al Khaimahin emiraattiin 2.-5. helmikuuta 2023. Edellinen voittaja Nicolai Højgaard puolustaa ykköspaikkaansa, ja tanskalainen Thomas Bjørn on niin ikään mukana tämänvuotisessa turnauksessa. Golfin ystävät voivat saada ilmaislippuja kilpailuun.

 

2.-5. helmikuuta golfaajat kaikkialta maailmasta kokoontuvat kamppailemaan Ras Al Khaimah Championship -tittelistä DP World Tour -kilpailussa. Viime vuonna voiton vei tanskalainen Nicolai Højgaard, mikä oli jo toinen 21-vuotiaan golfaajan DP World Tour -titteli.

 

Turnaus pelataan Al Hamra Golf Clubilla aurinkoisessa Ras Al Khaimahissa, joka on vain 45 minuutin päässä Dubain lentokentältä ja joka tunnetaan kauniista maisemistaan ja autenttisesta ilmapiiristään.

 

Kilpailu on viimeinen neljästä Middle East Swing -tapahtumasta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

 

- On aina mahtavaa päästä puolustamaan titteliä, ja odotan jo pääseväni takaisin Al Hamraan ensi vuonna. Se on hieno paikka ja rata sopii minulle todella hyvin, joten toivottavasti sieltä lähtee taas hyviä muistoja matkaan, sanoo Nicolai Højgaard.

 

Nicolain mukana turnaukseen osallistuu hänen kaksoisveljensä ja kolminkertainen DP World Tour -voittaja Rasmus sekä Thomas Bjørn, joka luotsasi kapteenina Euroopan tiimin Ryder Cup -voittoon Le Golf National -kilpailussa vuonna 2018.

 

Al Hamra Golf Club on järjestänyt maailmanluokan golfturnauksia jo vuodesta 2016. Ensin oli vuorossa European Challenge Tour's Ras Al Khaimah Golf Challenge -kilpailu kahtena vuonna ja sitten Challenge Tour Grand Final vuonna 2018.

 

Lippujen rekisteröinti Ras Al Khaimah Championship 2023 -kilpailua varten on nyt auki, ja faneilla on mahdollisuus saada ilmaislippuja rekisteröitymällä täällä.

 

 

 

 

DP World Tour

DP World Tour on tärkein miesten ammattilaissarjan golfturnaus European Tour -ryhmässä. Sen maailmanlaajuinen kilpailuaikataulu sisältää kaudella 2023 vähintään 39 kilpailua 26 eri maassa. DP World Tour, joka tunnettiin aiemmin nimellä European Tour, sai alkunsa vuonna 1972.

 

 

 

 

 

Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA)

Ras al-Khaiman matkailuneuvosto on viranomainen, jonka emiraatin hallitus perusti toukokuussa 2011. Matkailuneuvoston tehtävänä on kehittää matkailuinfraa ja asemoida Ras al-Khaimaa maailmanluokan loma- ja liikematkakohteena. Näin pyritään luomaan kestäviä investointimahdollisuuksia ja parantamaan asukkaiden elämänlaatua. Matkailuneuvoston tavoitteena on houkutella 3 miljoonaa vuotuista kävijää vuodesta 2030 lähtien ja nousta alueen johtavaksi kestävän matkailun kohteeksi vuoteen 2025 mennessä.

www.visitrasalkhaimah.com

 

Teksti: related.dk 21.12.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries