McDonald’s avaa ravintolan Vantaan Porttipuistoon

Uusi ravintola aloittaa toimintansa osoitteessa Porttisuontie 4. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit ja mahdollisuus tehdä ennakkotilauksia myös puhelimella.


 

McDonald’s avaa uuden ravintolan Vantaan Porttipuistoon lauantaina 9.12.2023. Ravintolan yrittäjänä toimii McDonald’s-yrittäjä Miia Makkonen.

Uusi ravintola aloittaa toimintansa osoitteessa Porttisuontie 4. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit ja mahdollisuus tehdä ennakkotilauksia myös puhelimella. Ympäri vuorokauden palvelevassa ravintolassa on myös kahdella tilauspisteellä toimiva autokaista ja runsaasti parkkitilaa. Ravintolan yhteyteen avataan ensi vuonna myös sähköautojen latauspisteet.

Perheen pienimmille ravintolassa on sisäleikkipaikka, joka sijaitsee erityisesti perheiden käyttöön tarkoitetussa muusta ravintolasalista erotetussa tilassa. Lisäksi asiakkaiden käytössä on suuri terassi.

Nyt avattavassa Mäkkärissä toimii myös McDelivery-kotiinkuljetuspalvelu, ja tilauksen voi tehdä Woltin tai Foodoran sovellusten kautta. Kotiinkuljetusten noutojen sujuvoittamiseksi ravintolassa on omalla sisäänkäynnillä varustettu huone, josta lähetit pystyvät helposti noutamaan asiakkaille kuljetettavat ateriat. 

Uuden ravintolan yrittäjä Miia Makkonen on toiminut McDonald’s-yrittäjänä vuodesta 2021 lähtien. Nyt avattavan Porttipuiston Mäkkärin lisäksi hän toimii yrittäjänä Vantaan Tuupakan ja Porvoon McDonald’s-ravintoloissa. Makkosella on 23 vuoden kokemus ravintola-alan yrittäjyydestä ja asiakaspalvelualalta.

"Olemme henkilöstömme kanssa hyvin innoissamme, että pääsemme avaamaan uuden, modernin ravintolan Vantaan Porttipuistoon! Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uuteen ravintolaan”, Makkonen iloitsee. 

Vantaan Porttipuisto on kotiin, sisustukseen ja vapaa-aikaan erikoistunut liikekeskittymä Lahdenväylän ja Kehä III:n risteyksessä. Uuden Mäkkärin lähellä palvelee muun muassa Ikea. Asuinalueista vieressä sijaitsevat Hakunila, Kaskela, Hakkilankallio ja Kuusikko.

Vantaalla toimii uuden Porttipuiston Mäkkärin lisäksi viisi muuta McDonald’s-ravintolaa.

”On hienoa, että voimme laajentaa Mäkkärin toimintaa Vantaalla entisestään. Uuden ravintolan sijainti on erinomainen, ja se palvelee alueella asioivien ja työskentelevien lisäksi varmasti myös ohikulkumatkalla olevia. Toivotamme onnea Miialle ja koko henkilöstölle uuden ravintolan avaukseen”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

McDonald’s hakee uusia yrittäjiä ja liiketoimintapaikkoja

McDonald’sin kasvu jatkuu myös vuonna 2024, ja ketju etsii parhaillaan aktiivisesti uusia yrittäjiä. Yrittäjyys McDonald’s-ketjussa tarjoaa pitkäaikaisen mahdollisuuden oman yrityksen kannattavaan kasvuun yhden maailman tunnetuimman brändin ja valmiin liiketoimintakonseptin avulla. Keskikokoisen McDonald’s-ravintolan myynti oli vuonna 2022 noin 3,8 miljoonaa euroa vuodessa, mikä ylittää pikaruokaravintoloiden keskimääräisen myynnin Suomessa. Yksi McDonald’s-ravintola työllistää keskimäärin noin 60 henkilöä.  

Jatkuvasti kehittyvä McDonald’s-ketju avaa uusia ravintoloita tulevaisuudessa eri puolille Suomea ja etsii siksi myös uusia liiketoimintapaikkoja kasvukeskuksista vilkkaiden liikenneyhteyksien ääreltä. 

Lue lisää McDonald’s-yrittäjäksi ryhtymisestä täällä: https://www.mcdonalds.com/fi/fi-fi/mcdonalds/yrittajaksi.html

Lähde: McDonalds Suomi 5.12.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries