Palkittu pizzeriaketju saapuu Tampereelle

Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.

 

Napolilaisen pizzan valmistamiseen erikoistunut Pizzeria Via Tribunali avaa uuden ravintolan Tampereen Ratinaan tulevan kesän alussa. Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.

 

Aiemmin Pirkkalan K-Citymarketin ravintolamaailman yhteydessä toiminut Via Tribunali suljettiin tammikuussa ja tilaa Tampereen keskustasta on etsitty viime kesän lopulta asti sosiaalisen median avulla. Sopiva lokaatio onkin nyt löytynyt. Ratinan kauppakeskuksen kivijalkaan avautuva Via Tribunali on jo yhdeksäs nimeä kantava ketjun ravintola.

  • Ratinan kauppakeskuksesta löytynyt tila on meidän tarpeisiin todella passeli: oma sisäänkäynti mahdollistaa niin kauppakeskuksesta riippumattomat aukioloajat kuin terassin avaamisen kesäkaudelle, ja voimme muutenkin operoida aivan kuten muissa kivijalkaravintoloissamme, toteaa Via Tribunalin toimitusjohtaja Antti Kuitunen

Kuitusen mukaan tavoitteena on saada ravintola auki valmistujaisviikonloppuna eli kesäkuun alussa. Ravintolaan on tulossa 100 asiakaspaikkaa sisälle ja kesäkaudella suurinpiirtein samat ulos terassin muodossa.

  • Ravintolan henkilökunta aiotaan koostaa paikallisista alan huippuosaajista, ja rekrytointi tätä silmällä pitäen on aloitettu, vinkkaa Kuitunen.

Perinteet ohjaavat toimintaa ja kasvua

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Ravintoloille myönnetty Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti on virallinen lupaus siitä, että Via Tribunalissa pääsee maistamaan pizzaa, joka on sertifioidusti yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin Napolissa.

  • Meille on kunnia-asia vaalia työssämme perinteitä, joita napolilaiseen pizzaan ja sen tekemiseen liittyy. Siksi koko henkilökuntamme pyrkii työssään varmistamaan, että  täytämme korkeimmat laatuvaatimukset joka päivä, Kuitunen kertoo sertifikaatin merkityksestä.

Lähde: Via Tribunali 22.3.2024


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

AirBaltic avaa kaksi uutta kohdetta Tampereelta

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting