Espoon Haukilahteen ravintola Strindberg

Strindbergin klassikkoannos hiillostettu lohi. Kuvaaja: Heidi Haapanen NoHo Partners


 

Uusi lehti espoolaisessa ravintolatarjonnassa on kääntymässä, kun klassikoistaan tunnettu Strindberg avataan 26. huhtikuuta Haukilahteen Espoon Merenkävijöiden makasiinirakennukseen. Tilassa toimi aiemmin ravintoloitsija Sikke Sumarin Haukilahden Helmi.

 

Uudessa Strindbergissä merellinen tunnelma yhdistyy pohjoismaisen ruokakulttuurin perinteisiin ja tämän päivän kansainvälisiin makuihin. Ruokalistalta löytyvät kaikki tutuilla resepteillä valmistetut klassikkoannokset Strindbergin lihapullista Rydbergin pihviin merellisten elementtien tuodessa lisämaustetta listan muihin annoksiin. Tarkoin valikoidut viinit täydentävät makuelämyksen ja laadukas juomavalikoima houkuttelee nauttimaan auringonpaisteesta ravintolan terassilla. Uuden menun suunnittelusta on vastannut kokenut ja arvostettu keittiömestari Jaakko Sorsa.

Strindberg on alun perin vuonna 1992 Pohjoisesplanadille avattu ravintola, josta on muodostunut yli 30 vuoden historiansa aikana kaikkien tuntema klassikko. Haukilahden viehättävä satamamiljöö ja rakennuksen kaunis arkkitehtuuri luovat ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda Strindberg nyt myös Espoon paraatipaikalle.

Strindberg Haukilahden sisustuksesta vastaa suunnittelija Lilli Laine, jonka luoma tunnelmallinen ympäristö kutsuu vieraat nauttimaan. Sisustuksen elementit on valittu huolellisesti rakennuksen historiaa kunnioittaen ja Strindbergille ominaisia tunnusmerkkejä hyödyntäen.

 

Strindberg Haukilahden aukioloajat:
Ma–To klo 11.00–21.00
Pe klo 11.00–22.00
La klo 12.00–22.00
Su klo 12.00–21.00

 

Strindberg Haukilahti
Mellstenintie 12
02170 Espoo

 

Lähde: NoHoPartners Oyj 19.4.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries