Ruokamessut 19.–21.4. Messukeskuksessa

Helsingin Messukeskuksessa avautui perjantaina uusi ruokatapahtuma.


 

Uusi ruoan ja juoman suurtapahtuma Ruokamessut avasi ovensa Helsingin Messukeskuksessa viikonloppuna. Tapahtuma yhdistää ruuasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan tärkeimmät yritykset ja muut toimijat. Luvassa on ohjelmaa kahdella ohjelmalavalla, demoesityksiä näytöskeittiössä, kilpailuja sekä useita juomatastingeja.

 

Ruokamessuilla on laaja kattaus ohjelma-aiheita. Puheenvuoroja kuullaan muun muassa ajankohtaisista ruokailmiöistä, juhlien järjestämisestä, kevään ja kesän drinkkitrendeistä sekä viini- ja ruokamatkailusta. Perjantaina tapahtumassa jaetaan Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto sekä Ruokalähettiläs 2024 -tunnustus.

– Ruokamessut esittelee monipuolisesti kaikkea ruokaan ja juomaan liittyvää, mitä ihminen tarvitsee eri elämänvaiheissa. Kuluttajina teemme päätöksiä joka päivä. Uusi tapahtuma tarjoilee tuoreita ideoita ja vinkkejä niin arkeen kuin juhlaan meille kaikille, kertoa Ruokamessujen ohjelmasta Messukeskuksessa vastaava yhteistyökumppani Nina Harlin.

Ruokamessuilla kävijät voivat tutustua uutuustuotteisiin ja -palveluihin lähes 200 näytteilleasettajan osastolla. Artesaanikylä kokoaa pienyrittäjiä eri puolilta Suomea, ja alueella voi tutustua sekä pienpanimoihin että vastuullisesti tuotettuihin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin.

Ruokamessut on avoinna perjantaina 19.4. klo 10–20, lauantaina 20.4. klo 10–20 ja sunnuntaina 21.4. klo 10–17.

Ohjelma ja mukana olevat näytteilleasettajat: www.ruokamessuthelsinki.fi

Uusi ruoan ja juoman suurtapahtuma Ruokamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 19.–21.4. Samaan aikaan avoinna myös Lapsimessut ja Lemmikkimessut (la–su).  

 

Lähde: Messukeskus 18.4.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries