Tallink Siljan buffet uudistui

Uudistunut valikoima sisältää myös kesäisen piknik-teemapöydän ja on tarjolla yhtiön risteilyalusten Grande Buffet -ravintoloissa. Tallink Shuttle -laivoilla eli MyStarilla ja Megastarilla uusi buffet-menu tarjoillaan Delight Buffet -ravintolassa.


 

Tallink Silja Line on uudistanut risteilylaivojensa buffet-valikoiman erityisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Uudistunut valikoima sisältää myös kesäisen piknik-teemapöydän ja on tarjolla yhtiön risteilyalusten Grande Buffet -ravintoloissa. Tallink Shuttle -laivoilla eli MyStarilla ja Megastarilla uusi buffet-menu tarjoillaan Delight Buffet -ravintolassa.

Menu sisältää yhteensä 124 ruokalajia, joista noin 30 % on soveltuvia myös vegaaneille. Valikoimassa on niin perinteisiä buffet-klassikoita kuin myös uusia ja jännittävä kansainvälisiä makujakin. Uuden buffet-menun ovat luoneet yhteistyössä Silja Serenaden, Silja Symphonyn ja MyStarin keittiötiimit.

”Luodessamme uutta buffet-valikoimaa kysyimme ensin asiakkailtamme, mitä ruokalajeja he haluaisivat nauttia merellä risteillessään. Asiakkaamme toivoivat ennen kaikkea laajaa kala- ja äyriäisvalikoimaa sekä laajempaa valikoimaa lämpimiin kasvipohjaisiin ruokiin. Lihavalikoimasta löytyy suosittuja herkkuja, kuten kanavartaat mangokastikkeella, naudanlihatartar, ilmakuivattu kinkku ja cantaloupe-meloni -lisuke, mausteinen kana persikalla sekä vitello tonnato”, kertoo Tallink Gruppin Creative Head Chef Joonas Maunula.

Tallink Silja Linen Grande Buffet -ravintoloissa on tarjolla laajan buffet-valikoiman lisäksi neljä kertaa vuodessa vaihtuva teemapöytä. Buffet-menun uudistuksen yhteydessä vaihtuva kesäinen piknik-teemapöytä tarjoaa kattauksen suosittuja ja juuri sopivan kokoisia piknik-herkkuja. Piknik-teemapöytä on tarjolla 6.8.2024 saakka.

”Kevät ja kesä ovat suosittua piknik-aikaa pohjolan pitkän talven jälkeen. Itse rakastan kalastusta ja pakkaankin kalastusreissulle yleensä mukaan eväät. Piknik-ruoan tulee olla helppoa syödä missä tahansa, jopa veneessä. Minä ja tiimini olemme koonneet täydellisen piknik-valikoiman kaikkine herkullisine naposteltavineen. Omiin suosikkeihini kuuluvat BBQ-lihapullat, hot dogit ja mansikkasalaatti. Valittavana on paljon vaihtoehtoja omien suosikkien kokoamiseen – erilaisia salaatteja, paahdettua maissia, kanankoipia, hummusta ja minimuffinsseja makeannälkään”, kommentoi teemapöydän suunnittelija ja Silja Serenaden keittiöpäällikkö Sami Leino.

Lisätietoja Tallink Silja Linen ravintoloiden menuista: https://fi.tallink.com/ruokailu-laivoilla

 


 

Lähde: Tallink Silja Oy 24.4.2024

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries