Tallink Siljalla tangoa ja pihviä


Tango ja Argentiinan maut ovat vallitseva teema Silja Linen Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla syyskaudella 2019. Kuvassa Silja Serenade. Kuva: Tallink Silja.


Tango on vallitseva teema Silja Linen Helsinki–Tukholma-reitin laivoilla 1.9.–30. marraskuuta 2019.  Varustamo kertoi asiasta tiedotteessaan 2. syyskuuta.

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla koetaan argentiinalaisen maailmanluokan tähti Marcos Ayalan tanssiryhmän henkeäsalpaavat tangoshow’t, herkutellaan Grill Housen erikoismenulla ja pyörähdellään tanssiparketilla tangotunnelmaan.

Menomatkalla Helsingistä Tukholmaan esitettävässä Tango Buenos Aires -pääesityksessä Marcos Ayala -tanssiryhmät syventyvät tangon syntyyn Buenos Airesissa 1900-luvun alussa. Henkeäsalpaavan tangon mestarinäytteen kruunaa elegantti puvustus.

Paluumatkalla Tukholmasta Helsinkiin Tango in the Shadows -pääshow sukeltaa valon ja pimeyden maailmoihin tangon keinoin. Marcos Ayala Tango Company luo matkustajille ikimuistoisen elämyksen yhdistelemällä klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita muun muassa Adelen musiikkiin.

Matkustajille maksuttomia tanssitunteja meno- ja paluumatkalla

Marcos Ayala Tango Company järjestää laivoilla lisäksi tanssitunteja, joihin kaikki matkustajat ovat tervetulleita. Tunteja järjestetään 1.9.-30. marraskuuta välisenä aikana joka päivä klo 19 paikallista aikaa. Tunnille osallistuminen on maksutonta eikä se vaadi erillistä ilmoittautumista.

Tangon maailmanmestariksikin tituleerattu Marcos Ayala on kiertänyt kokoonpanonsa kanssa esiintymässä ympäri maailmaa, ja hänen koreografiansa ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

- Marcos Ayala on kiistatta tämän hetken kirkkaimpia tango-nimiä. Olen todella ylpeä, että voimme tarjota matkustajillemme tällaisia maailmanluokan elämyksiä. Voin taata, että luvassa on aimo annos kylmiä väreitä ja kiihkeää tunnelmaa, sanoo Tallink Siljan Head of Entertainment Kati Heiniö tiedotteessa.

Menuissa maistuvat Argentiinan maut

Etelä-Amerikan upeat maut maistuvat Grill House -ravintoloiden erikoismenussa, ja makumatkan voi viimeistellä kattavalla valikoimalla eteläamerikkalaisia viinejä. Grill Housen Argentinian menu nojaa vahvasti raakakypsytysmenetelmällä valmistettuun dry aged -häränlihaan.

- Grill Housen Dry Aged -häränliha tulee Irlannista. Lihoihin käytettävä karja on kasvanut vapaana ja saanut ravinnokseen heinää ja ruohoa. Lihat ovat tarkoin valikoituja ja niiden alkuperä on aina jäljitettävissä, kertoo Tallink Siljan Food and Beverage Concept Manager Jouni Pihkakorpi.

Myös Bon Vivant -ravintoloissa on tarjolla Etelä-Amerikan makuja The Taste of Tango -vitriinimenun myötä.

Let’s Tango -teema on käynnissä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla 1.9.–30. marraskuuta 2019.

Marcos Ayala –tanssiryhmät johdattavat matkustajat tangon saloihin Siljan Serenadella ja Symphonylla syyskaudella 2019. Kuvassa Paola Camacho ja Marcos Ayala. Kuva: Marcos Ayala the Tango Company.

Grill Housen Argentinian menu nojaa vahvasti raakakypsytysmenetelmällä valmistettuun dry aged -häränlihaan. Kuva: Tallink Silja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries