Fiskarsissa Joulumarkkinat

Tapahtumasta löytyy laaja valikoima lähiseudun jouluisia herkkuja, ihania käsitöitä ja rauhallista tunnelmaa yhdistettynä idyllisen Fiskarsin Ruukin maisemiin.


 

FiskarsinJoulumarkkinoissa jälleen 4.-5.12.2021yhdistyy kaksi tapahtumaa - Joulu Maan Maut ja Fiskarsin Kyläseuran Käsityöläismarkkinat. Tapahtumasta löytyy laaja valikoima lähiseudun jouluisia herkkuja, ihania käsitöitä ja rauhallista tunnelmaa yhdistettynä idyllisen Fiskarsin Ruukin maisemiin! Joulumarkkinat löydät Fiskarsin torilta.


Joulu Maan Mauissa lähiseudun pientuottajat myyvät torilla herkkuja itsenäisyyspäivän juhlapöytään ja makoisia lahjoja pukinkonttiin: lihaa, makkaroita, marjajalosteita, säilykkeitä, sinappeja, hunajaa, leipomotuotteita, tuoresipsejä, glögejä ym. Tarjolla myös kansainvälisiä makuja mm. laadukkaita eurooppalaisia juustoja.

Fiskarsin torilla grillissä tirisevät paikalliset Westgårdin lihaisat hirvi- ja peuramakkarat sekä kattilassa maukas lohikeitto.

Fiskarsin koulun 6.lk pitää Joulumarkkinoilla kahvilaa.  

Käsityöläismarkkinoilta löydät laadukkaat kotimaiset käsityönä tehdyt joululahjat ja -koristeet. Myynnissä ihania lahjaideoita: upeita käsitöitä ja herkkuja, koruja, keramiikkaa, villatuotteita, kynttilöitä, kortteja, kransseja ym. tonttulakkeja unohtamatta! 

Fiskarsin Joulumarkkinat on ilmainen tapahtuma ja talveen laskeutuva Fiskarsin ruukki tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Itse Joulupukkikin vierailee molempina päivinä kahdentoista aikoihin Joulumarkkinoilla! Lapsille on tarjolla myös Luovien pajojen askartelupiste.

 

Fiskars Village kertoi asiasta tiedotteessaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries