Lomarengas Ylläksen aluepäälliköksi Janne-Juhani Haarma

 

Janne-Juhani Haarma


 

Vuokramökkien välitystoiminnan markkinajohtaja Lomarengas elää vahvaa tuloskautta. Huimasti kasvanut kotimaan matkailu heijastuu suoraan vuokramökkivälitäjän tuloksessa. Kasvun jatkumisen varmistamiseksi Lomarengas vahvistaa läsnäoloaan Ylläksellä rekrytoimalla uuden aluepäällikön. Tehtävään on nimetty Visit Ylläksen entinen toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma.

Lomarengas Ylläksen uudeksi aluepäälliköksi on nimitetyllä Janne-Juhani Haarmalla on pitkä matkailualan tausta ja viimeiset viisi vuotta hän toimi Visit Ylläksen toimitusjohtajana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Janne-Juhanin Lomarenkaan tiimiin. Hänellä on erittäin laaja matkailualan osaaminen ja hän on ollut avainroolissa nostamassa Yllästä sen ansaitsemalle paikalle matkailumarkkinoilla. Uskomme vahvasti kasvun jatkuvan Ylläksellä ja tämän rekrytoinnin avulla varmistamme, että me olemme jatkossakin mukana tässä kasvussa” kertoo Lomarenkaan konsernijohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Ylläksen kesä on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina. Alueella on panostettu erityisesti maastopyöräilyn kehittämiseen, ja tämä on tuonut alueelle paljon uusia matkailijoita.

”Lapissa on pitkään painittu matkailun sesonkiluonteisuuden kanssa ja nyt Ylläksen pitkäjänteinen työ alkaa kantaa hedelmää. Heinäkuun yöpymismäärät ovat jo lähes talvikuukausien tasolla. Tämä on erittäin positiivinen asia ja tulee muuttamaan koko Kolarin kuntaa merkittävästi, kun monet työpaikat ympärivuotistuvat” kertoo Lomarenkaan Ylläksen uusi aluepäällikkö Janne-Juhani Haarma, joka asuu perheineen Ylläksellä.

Haarma raportoi Lomarenkaan toimitusjohtaja, konsernijohtaja Juha-Pekka Olkkolalle.

Lomarengas Ylläs on Lomarenkaan aluetoimisto. Ylläksen lisäksi Lomarenkaalla on aluetoimisto Kolilla, Levillä, Ruka-Kuusamossa, Tahkolla, Ukkohalla-Paljakassa ja Vuokatissa.

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna on 3900 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu.

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy, Ylläksen Matkailu Oy, Villi Pohjola Oy ja KRT Yhtiöt Oy.  Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 35 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 38. Ylläksen Matkailu Oy (markkinointinimi Lomarengas Ylläs) on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo. Villi Pohjola Oy  on luontomatkailuun keskittyvä yritys. KRT Yhtiöt Oy on Levin alueen kiinteistöosaaja, toimialoina mm. vuokravälitys ja kiinteistöhuolto.

Lomarengas kertoi asiasta tiedotteessaan 18.8.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries