Dubai saa jälleen uusia loistohotelleja

Taj Exotica Resort & Spa -lomakeskus avaa ovensa 1. huhtikuuta 2022.

 

Aavikkometropoli Dubaissa on hotelleja joka makuun, ja uusia tulee koko ajan. Uutuushotellien houkuttimina ovat gastronomia, kokonaisvaltaiset jooga- ja meditaatioelämykset, lapsiystävälliset aktiviteetit sekä rauha ja vaikuttavat merinäköalat. 

Tässä neljä uutta hotellia, jotka avaavat pian ovensa Dubaissa.

 

Yksityinen ranta ja holistisia joogaelämyksiä: Taj Exotica Resort & Spa, The Palm, Dubai

Taj Exotica Resort & Spa -lomakeskus avaa ovensa 1. huhtikuuta 2022. Hotelli sijaitsee Palm Jumeirahin itäpuolella, ja sinne tulee 258 huonetta, 67 sviittiä sekä spa. Kaiken kruunaa 230-metrinen yksityisranta. Hotellissa on yhteensä seitsemän ravintolaa, jotka tarjoavat herkkuja laidasta laitaan - intialaisesta italialaiseen. Luvassa on myös kehon ja mielen nollausta hotellin omassa Bihar School of Yoga -joogakoulussa, joka houkuttelee kävijöitä holistisilla jooga- ja meditaatioelämyksillään.

Luvassa luksusta infinity poolilla ja "rannattomalla" rantaklubilla: W Dubai - Mina Seyahi, Dubai

Viiden tähden W Dubai - Mina Seyahi avautuu Dubain-kävijöille huhtikuussa. Aikuisväestölle suunnattu hotelli sijaitsee Dubai Marinan vieressä, ja äärettömältä altaalta avautuu upeat näkymät Palm Jumeirahille. Hotellin 318 huonetta ja sviittiä on sisustettu varta vasten tänne suunnitelluilla huonekaluilla, ja hotellissa on lisäksi viisi ravintolaa. Joukossa on "no beach beach-club" ja japanilainen ravintola 31. kerroksessa. Vieraat voivat myös hemmotella itseään hotellin spassa ja kuntokeskuksessa.

 

Luksusta perheille palmusaarella: Marriott Resort Palm Jumeirah

Marriott Hotels -ketjun ensimmäinen Dubain-lomakeskus sijaitsee ikonisella Palm Jumeirahin palmusaarella ja avautuu kesällä 2022. Hotelliin tulee 608 huonetta ja kokonaista kahdeksan ravintolaa, jotka tarjoavat muun muassa korealaista, italialaista, japanilaista ja meksikolaista ruokaa. Mukavuuksista voidaan mainita myös maailmanluokan spa ja kuntokeskus, lastenkerho sekä yksityinen hiekkaranta, jolta on näkymät Persianlahdelle. Lapsille ja nuorille lisäksi on luvassa kosolti tekemistä Marriot Kidz Clubilla. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä hiljattain avatulta West Beachin rantapromenadilta.

 

Radissonin ensimmäinen rantalomakeskus Dubaissa: Radisson Hotel Palm Jumeirah

Radisson-hotelliketju avaa vuoden toisella neljänneksellä ensimmäisen rantalomakeskuksensa Dubaissa. Kuten nimikin kertoo, Radisson Resort Dubai Palm Jumeirah sijaitsee maineikkaalla palmusaarella. Hotelliin tulee 389 huonetta ja viisi ravintolaa, joista on näkymät Dubai Marinan siluetin suuntaan. Hotelliin tulee luonnollisesti myös täysin varusteltu kuntokeskus, spa ja uima-allas.

 

Teksti: Dubai Tourism/related.dk 8.3.2022

 


 

 

 


 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries