Mallorcan 5 hienoa elämystä perheille

Mallorca tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja elämyksiä - hauskoja huvipuistoja, villejä vesipuistoja, jännittäviä vaellusreittejä ja kiehtovia luolia.


 

Mallorca on lapsiperheiden ja lastenmielisten Mekka. Saari tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja elämyksiä - hauskoja huvipuistoja, villejä vesipuistoja, jännittäviä vaellusreittejä ja kiehtovia luolia. Tässä vinkkejä perhelomalle Mallorcalla.

 

Tutustu luoliin veneretkellä

Mallorcan rannikolta löytyy karuja kallioita ja lukuisia luolia, joihin voi tutustua viihtyisällä veneretkellä. Luolaretkille pääset lähtemään monista saaren kaupungeista. Voit myös vierailla Dragonera-saarella, joka on saanut nimensä sen lohikäärmemäisestä muodosta. Saarella sinua odottavat rehevä luonto, rikas eläinkunta ja pienet, viehättävät laguunit.

 

Huvipuistoja ja vesipuistoja

Mallorcalla on useita huvipuistoja koko perheelle. Ja jos vierailet saarella kesäkaudella, voit vilvoitella - ja nostaa sykettäsi - jossakin saaren vesipuistoista. Siellä rohkeat ja hieman vanhemmat lomailijat saavat laskea vesiliukumäkiä, kun taas perheen pienimmät voivat pulikoida lapsiystävällisissä uima-altaissa. Saarella on myös monia luonnonpuistoja, joissa saa nauttia kauniista luonnosta ja kiinnostavista eläimistä.

 

Koe Mallorca hevosen selässä

Ratsastus ja hevosurheilu ovat suosittuja mallorcalaisten keskuudessa. Saarella on useita ​​ratsastuskouluja ja maatiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuden ratsastaa ympäri saarta. Useat paikat järjestävät retkiä, ja monille retkille pääsee ilman ratsastuskokemusta.

 

Viehättävä veteraanijuna Palmasta Sólleriin

Mallorcan pääkaupungista Palmasta pääsee veteraanijunalla Sóllerin vuoristokylään. Kaunis 27 kilometrin pituinen reitti taitetaan hurmaavalla antiikkiraitiovaunulla, ja se kulkee 13 tunnelin läpi ja seitsemän sillan yli. Matka kestää noin tunnin. Viisi lähtöä päivässä, hinta alkaen 25 euroa.

 

Perheystävällisiä vaellusreittejä

Jos perheenne pitää aktiivilomista, Mallorca on silloinkin loistava matkakohde. Saarella on kaikenikäisille sopivia vaellusreittejä, jotka kulkevat läpi pienten kylien, jännittävien kulttuurikohteiden ja vaikuttavien vuorien. Vaellusreittejä on eri tasoisia, eli vanhat, nuoret, kokeneet ja kokemattomat vaeltajat pääsevät mukaan. Lähtekää esimerkiksi vaellukselle Tramuntana-vuorille, jotka ovat Unescon maailmanperintöluettelossa.

 

Teksti: Fundació Mallorca Turisme, related.dk 14.2.2022

Mallorcan matkailuneuvosto Fundació Mallorca Turisme vastaa Mallorcan matkailumarkkinoinnista. Se on voittoa tavoittelematon yksikkö, joka toimii saaren aluehallituksen alaisuudessa. Tavoitteena on edistää saaren matkailumarkkinointia, luoda uusia matkailutuotteita sekä hallinnoida yleisesti matkailupalveluita ja muuta kohdemarkkinointitoimintaa.

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries