Dubai sai jälleen uuden loistohotellin

Uuden hotellin uima-altaalta avautuu hieno näkymä ympäröivään Dubaiin ja Mina Seyahi Bay - lahdelle. Kuva: Marriott International Inc

 

Marriott Bonvoyn 30 poikkeuksellisen hotellibrändin portfolioon kuuluva W hotels on äskettäin lisännyt jälleen yhden hotellin Dubain viiden tähden majapaikkojen valikoimaan W Dubai Mina Seyahin.

 

Hotelli sijaitsee kysytyllä Jumeirah Beach-rannalla, siinä on 31 kerrosta ja Persianlahdelle avautuvat näköalat. Hotellissa on useita ravintoloita ja salainen cocktail-lounge. Toisessa kerroksessa voit esimerkiksi rentoutua Ginger Moonissa eli hotellin urbaanilla rantaklubilla, jossa voit nautiskella auringosta ja kylmistä drinkeistä. Rantaklubilta voit jatkaa hotellin terassille, jossa on ääretön allas ja panoraamanäkymä Mina Seyahi Bay - lahdelle. Vuonna 2023 hotelli aikoo avata toisenkin rantaklubin ja uima-altaan, mikä on eräänlainen 2 in1-konsepti. Paikkaan rakennetaan 50 metriä pitkä allas ja siihen liittyvä yksityinen uimaranta 8000 neliömetrin alueelle. Päiväsaikaan kävijöille on tarjolla live-esityksiä, ja illalla on mahdollisuus siirtyä sisätiloihin jatkamaan juhlimista. 

 

 W Dubai Mina Seyahissa on 318 huonetta, mukaan lukien 27 sviittiä. Huoneiden omilta parvekkeilta vieraat voivat ihastella auringonlaskua ikonisten nähtävyyksien, kuten Palm Jumeirah Islandin ja Ain Dubain, yllä.

 

Uuden hotellin sisätilat ovat viihtyisät. Kuva: Marriott International Inc


 

Teksti: related.dk 6.7.2022

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries