TUI avaa suorat lennot Dominikaaniseen ja Jamaikalle

Palmurannat ja sininen meri odottavat lomailijaa Dominikaanisen tasavallan Punta Canassa.


 

Tänä talvena 2022-2023 TUI laajentaa lomavalikoimaansa kahdella uudella unelmakohteella. Suorat lomalennot Helsingistä alkavat Dominikaaniseen tasavaltaan marraskuussa ja Jamaikalle joulukuussa. Näihin kohteisiin lennetään miellyttävästi TUIn Dreamliner lentokoneilla. Yhteistä näille saarille on valkeat hiekkarannat, turkoosi meri ja rento karibialainen ilmapiiri.

Jamaika – reggaeta, rommia ja unelmarantoja


Jamaikalla lomailijoita odottavat kermanvaaleat karibialaiset rannat, turkoosi meri, rento tunnelma ja palmut, jotka tuntuvat keinuvan reggaemusiikin tahdissa. Jamaikan nähtävyyksiin lukeutuu muun muassa Dunn´s River Falls -vesiputous sekä Bob Marleyn synnyinpaikka Nine Mile. Myös suosittuja vierailukohteita ovat saaren kuuluisat rommitislaamot ja sikaritehtaat. TUIn Jamaikan hotellitaso on korkea ja valikoimassa on vaihtoehtoja perheille, sekä hotelleja aikuisempaan makuun. TUIn lomalennot laskeutuvat Montego Bayn lentokentälle.

Karibialaisia rytmejä ja vaaleita hiekkarantoja


Mukaansa tempaava tanssimusiikki kuuluu kaikkialla – rannoilla, baareissa, kaupoissa ja takseissa. Dominikaanisessa tasavallassa lanteita liikuttava musiikki on tyypillisesti merengueta ja bachataa. Elämänilo on tarttuvaa ja on vaikeaa olla ihastumatta paikallisiin ihmisiin. Dominikaaninen tasavalta on tunnettu sen trooppisesta ilmastosta ja pitkistä, palmujen reunustamista vaaleahiekkaisista rannoista. Turkoosina kimaltava meri on keskilämpötiloiltaan n. 26–28 °C. Saaren koralliriutat ovat täydellisiä snorklaukseen ja sukeltamiseen. TUIn hotellivalikoimassa on tarjolla tasokkaita all inclusive -hotelleja

 

Suorat lomalennot Helsingistä Dominikaaniseen tasavaltaan 17.11.2022 alkaen
ja Jamaikalle 2.12.2022 alkaen.

 

Royalton Negril Resort & Spa, Negril, Jamaika


RIU Bambu, Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries