Primehotelsin toimitusjohtajaksi Petri Isomäki

 

Petri Isomäki


 

Primehotels Oy:n operatiivinen johtaja Petri Isomäki on siirtynyt yhtiön toimitusjohtajaksi 1. elokuuta 2022 alkaen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Tomi Peitsalo siirtyy kokopäiväiseksi hallituksen jäseneksi. Primehotels kertoi asiasta tiedotteessa 5.8.2022.

Primehotelsin uudeksi toimitusjohtajaksi siirtyvällä Petri Isomäellä on vankka hotelliliiketoiminnan kokemustausta ja vahva näkemys Primehotelsin tulevaisuudesta alan merkittävänä toimijana. Hän on toiminut SOK:n MaRa -ketjuohjauksen myyntijohtajana, SOK:n Venäjän hotelliliiketoiminnan toimitusjohtajana sekä useissa hotellinjohtaja ja senior positioissa kansainvälisten brändien parissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Primehotels panostaa kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen: tänä vuonna hotelliverkosto on kasvanut kahdella uudella konseptihotellilla, ja uusi Hotel Grand Hansa avataan kesällä 2023. 

Hallituksen jäseneksi siirtyvä Tomi Peitsalo tulee vastaamaan jatkossa yhtiön kasvustrategiasta, kansainvälisen yhteistyöverkoston kehittämisestä ja uusista kehityshankkeista.

Organisaatiokehityksen myötä Primehotels on noussut alan merkittäväksi toimijaksi. Yhtiö aikoo tulevina vuosina panostaa entisestään etenkin kansainvälisen yhteistyöverkoston vahvistamiseen ja kestävään liiketoimintaan sitoutuen pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan henkilöstön, vieraiden ja sidosryhmien kanssa.

 

Primehotels Oy on yksityinen suomalainen yritys, joka omistaa, rakentaa ja operoi premium-hotelleja useissa kohteissa ympäri Suomen.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries