Teneriffan Landmar-hotelleille näkyvyyttä Pohjoismaissa

Landmar Playa La Arena Infinity, allasalue.


 

Teneriffan Landmar-hotelleille näkyvyyttä Pohjoismaissa

 

Teneriffalainen Landmar Hotels on aloittanut Relatedin kanssa yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä ketjun hotellien näkyvyyttä Pohjoismaiden markkinoilla. Landmar Hotelsilla on Teneriffalla kaksi neljän tähden hotellia, joista toinen on suunnattu lapsiperheille ja toinen laatutietoisille pariskunnille.

 

 

Hotellit Landmar Costa Los Gigantes ja Landmar Playa La Arena tekevät jatkossa yhteistyötä Relatedin kanssa saadakseen lisää näkyvyyttä Pohjoismaiden markkinoilla.


Käytännössä tämä tapahtuu medialle ja influenssereille suunnattujen aktiviteettien, mediatapahtumien ja digimarkkinoinnin avulla.


Kumpikin hotelli on osa Landmar Hotels -ketjua, mutta ne on suunnattu eri kohderyhmille: lapsiperheille ja laatutietoisille pariskunnille.

 

 

Ylellisyyttä aikuisille Landmar Playa La Arenassa


Lapset ovat erittäin tervetulleita myös Landmar Playa La Arena -hotelliin. Se tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea Platinum Club -palvelustaan, joka tarjoaa lisähemmottelua yli 16-vuotiaille vieraille. Esimerkkinä on pääsy vain klubilaisille varatuille alueille, joilla on ääretön allas, sekä huonehintaan sisältyvä minibaari.


Päivän aikana voi osallistua erilaisiin aikuisten aktiviteetteihin, joista voidaan mainita flamencotanssi, petankki, tennis ja cocktailkurssit. Vesipedoille on puolestaan tarjolla vesipooloa ja -lentopalloa sekä hydrobikkiä. Kun nälkä iskee, Landmar Playa La Arenasta löytyy kolme erilaista ravintolaa, ml. paikallinen tapasbaari, sekä erilaisia baareja. 


Vaikka hotelli panostaa aikuisvieraisiin, sen mukavuuksiin lukeutuu myös vesiliukumäki sekä miniklubi perheen pienimmille.


Lisähoukuttimina tulivuorivaellus ja valassafari


Hotellien monipuolisen aktiviteettitarjonnan parissa hurahtaa helposti viikko tai pari, mutta matkalla kannattaa tutustua myös luonnonkauniiseen Teneriffaan. Tätäkin varten on tarjolla useita eri retki- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Esimerkkinä on nousu Teide-tulivuorelle tai vaellus Mascan rotkossa. Matkan aikana voi myös osallistua valassafarille rannikolla hotellien edustalla tai vierailla Kanariansaariin kuuluvalla La Gomeran saarella, jonka pinta-alasta 10 prosenttia on Garajonayn kansallispuistoa.
 

 

 

 

 

 

 

Landmar Hotels

Landmar Hotels -hotelliketjuun kuuluu kaksi neljän tähden hotellia Teneriffan länsirannikolla: Landmar Costa Los Gigantes ja Landmar Playa La Arena. 


Landmar Costa Los Gigantes on ihanteellinen perhelomahotelli vesipuistoineen ja perheaktiviteetteineen. Landmar Playa La Arena taas on suunnattu enemmän pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka voivat nauttia hotellin eksklusiivisesta Platinum Club -palvelusta ja vain aikuisille tarkoitetuista alueista. Molemmilla hotelleilla on myös runsas retki- ja elämystarjonta, joka mahdollistaa saareen tutustumisen.

 

Related.dk ja Landmar Hotels kertoivat asiasta tiedotteessa 26..8.2022.

 

www.landmarhotels.com

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries