Maltan musiikkiviikko ihastuttaa jälleen

Välimeren maalauksellinen saari Malta muuttuu jälleen 18.-23. heinäkuuta 2023 kansainvälisten musiikkitähtien, kuuman yöelämän ja innokkaiden fanien vilkkaaksi keskukseksi.


 

Upea Isle of MTV Malta Music Week on palannut odotetusti vuodelle 2023 ja lupaa unohtumattoman musiikin, kulttuurin ja viihteen juhlan. 

Välimeren maalauksellinen saari Malta muuttuu jälleen 18.-23. heinäkuuta 2023 kansainvälisten musiikkitähtien, kuuman yöelämän ja innokkaiden fanien vilkkaaksi keskukseksi. Isle of MTV Malta Music Week on ansainnut maineen yhtenä Euroopan johtavista musiikkifestivaaleista, ja se houkuttelee tuhansia musiikin harrastajia ympäri maailmaa. 

MTV:llä on erinomainen kokoonpano huippuluokan artisteja, jotka esiintyvät ikonisella II-Foso-aukiolla. Muutamia mainitaksemme; One Republic, Alesso ja Mimi Webb. 

Taiteilijoiden lisäksi järjestetään monenlaista toimintaa ja elämyksiä. Mahtavista klubi-iloista tunnettujen DJ:n kanssa allasbileisiin Välimeren auringon alla – festivaali tarjoaa monipuolisen tapahtuman jokaiseen makuun. 

Viehättävä Maltan saari luo täydellisen tunnelman upealla arkkitehtuurillaan, kristallinkirkkailla vesillään ja vilkkaalla yöelämällä, mikä varmistaa, että jokaisella hetkellä on juhlan ja seikkailun leima. 

- Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa Isle of MTV Malta Music Week 2023 -tapahtuman paluun. Toivomme viikon tuovan unohtumattomia elämyksiä vierailijoille, artisteille ja järjestäjille, sanoo Alexandra, Visit Malta Tourist Boardista. 

Malta Music Week on jotakin kaikille, jotka haluavat olla osa musiikin, kulttuurin ja spektaakkelin liittoa. Isle of MTV Malta Music Week 2023 ei ole vain musiikkifestivaali, se on kulttuuri-ilmiö, joka yhdistää ihmisiä eri puolilta maailmaa yhteisestä rakkaudesta musiikkiin. 

Pysy ajan tasalla uutisista ja kokoonpanoista, lipunmyynnistä ja vastaavista tapahtumista käymällä Isle of MTV Malta Music Weekin virallisella verkkosivustolla: https://www.isleofmtv.com/ 

Lähde: VisitMalta, aviareps.com 12.7.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries