Porvoon Viinijuhlilla monipuolinen ohjelmisto

Vahvasti kaksikielisessä uutuustapahtumassa nähdään laaja kattaus sekä Ruotsin että Suomen kärkinimiä. Kuva: Elisa Latostenmaa


 

Porvoon Viinijuhlat avaa Porvoon uuden tapahtumapuiston viikonloppuna 14.-15.7.2023. Vahvasti kaksikielisessä uutuustapahtumassa nähdään laaja kattaus sekä Ruotsin että Suomen kärkinimiä. Mukana ovat mm. ruotsalaisartistit Veronica Maggio, Mustasch sekä Basic Element. Suomalaisartisteista lavalla nähdään Käärijä, ALMA, Olavi Uusivirta, Anssi Kela, Aliisa Syrjä, Tommi Läntinen, Pete Parkkonen sekä Mikko Leppilampi Band. Osa lipputyypeistä on jo loppuunmyyty, mutta suuren kysynnän vuoksi tapahtuman yhteistyökumppani Pasqua on vapauttanut rajoitetun kiintiön perjantain normaaleja lippuja myyntiin. Suuren suosion saanutta tapahtumaa ennakoidaan kokonaan loppuunmyydyksi.

Mukana mm. Veronica Maggio, Käärijä sekä uutuutena Aliisa Syrjä

 

Porvoon Viinijuhlien lavalla nähdään yhteensä 11 tähtiartistia, joiden joukossa on sekä Suomen että Ruotsin kärkinimiä. Tapahtuman pääesiintyjänä on ruotsalais-italialainen supertähti Veronica Maggio. Muista ruotsalaisnimistä lavalla nähdään metalliyhtye Mustasch sekä legendaarinen eurodance-yhtye Basic Element.

Lisäksi mukana on laaja kattaus kotimaan kärkiä; Käärijä, ALMA, Olavi Uusivirta, Anssi Kela, Tommi Läntinen sekä Pete Parkkonen. BEHM on valitettavasti joutunut perumaan kaikki heinäkuun keikkansa sairastapauksen vuoksi, mutta korvaavana esiintyjänä nähdään kovassa nosteessa oleva tulokasartisti Aliisa Syrjä. Kaksipäiväisen festivaalin juontaa monilahjakkuus Mikko Leppilampi, joka myös esiintyy tapahtumassa Band -kokoonpanonsa kanssa.

Tapahtuman perustaja ja festivaalijohtaja Valtteri Taipalus odottaa innolla uutta tapahtumaa:

”Enää hetki, niin pääsemme avaamaan ensimmäiset Porvoon Viinijuhlat! Vastaanotto tapahtumalle on ollut äärimmäisen hyvä, ja suunnitelmia tuleville vuosille on jo tehty. Porvoo on upea kaupunki ja tämä tapahtuma tulee varmasti olemaan yksi kesän kohokohdista. Viinit ovat jo kylmässä ja esiintymislava rakentumassa. Nähdään viikonloppuna!”

 

Tapahtuman viini- ja ruokakylä on nyt julkaistu

 

Porvoon Viinijuhlien viinikylässä on jopa 100 erilaista juomavaihtoehtoa. Mukana ovat mm. Jaajo Linnonmaan luotsaama italialainen viinibaari Bricco sekä Time for Wine -viinikylä, joka tuo tarjolle kuplabaarin samppanjoineen, pienten perhetalojen huippuviinejä lukuisista eri maista sekä erilaisia drinkkejä. Muita juomavaihtoehtoja tarjoilevat mm. paikallinen Vanhan Porvoon Panimo sekä uusi ympäristöystävällinen juomabrändi Mavullaa. Myös alkoholittomia vaihtoehtoja tarjoileva Choice-baari on mukana tapahtumassa.

Viinijuhlien ruokakylästä löytyy makuja laidasta laitaan. Mukana ovat mm. italialaisia pizzaleipiä paistava Bricco, itämaisia makuja tarjoileva vaasalainen K.achi, klassista festariruokaa notkuva Kebab Holic, liha- ja kasvisvaihtoehtoja tarjoava Food Trucking Company sekä Loimukeisarin uunituoreet lohirullat. Makean nälän selättävät Bad Santa sekä Santa’s Ice Cream, joista ensimmäinen tarjoaa alkoholijäätelöä ja toinen alkoholitonta jäätelöä.

 

Osa lipuista loppuunmyyty - perjantain lippuja vapautettu myyntiin

 

Porvoon Viinijuhlien lipunmyynti käy tapahtuman lähestyessä kuumempana kuin koskaan ja osa lipputyypeistä onkin jo loppuunmyyty. Muutamia lippuja on kuitenkin vielä jäljellä ja myös portilta myydään lippuja tapahtumaan. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa.

 

Ohjelma

 

PERJANTAI 14.7.

15.00 Portit avataan / DJ

16.00 Mikko Leppilampi Band

17.30 Käärijä

18.45 Tommi Läntinen

20.15 Pete Parkkonen

22.15 Veronica Maggio (SE)

00.15 Basic Element (SE)

 

LAUANTAI 15.7.

13.00 Portit avataan / DJ

14.00 Olavi Uusivirta

16.00 Anssi Kela

18.00 Aliisa Syrjä

20.00 Mikko Leppilampi Band

22.00 Mustasch (SE)

00.00 ALMA


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries