Scandic Go laajenee – toinenkin hotelli Tukholmaan

Scandic Go on yrityksen uusi hotellikonsepti nopeasti kasvavassa economy-segmentissä. Ensimmäinen Scandic Go avataan Tukholman Upplandsgatanilla syyskuussa 2023 ja toisen hotellin on määrä avautua vuoden 2024 lopulla.


 

Scandic Go on yrityksen uusi hotellikonsepti nopeasti kasvavassa economy-segmentissä. Ensimmäinen Scandic Go avataan Tukholman Upplandsgatanilla syyskuussa 2023. Scandic on nyt allekirjoittanut uuden vuokrasopimuksen toisesta Scandic Go -hotellista. 221 huoneen hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tukholman Kungsholmenin saarella. Suunnitelmissa on avata hotelli uudistamisen jälkeen kesän 2024 lopulla. Scandic on allekirjoittanut sopimuksen yrityksen suurimman vuokranantajan Pandoxin kanssa.

Fridhemsplan on tärkeä reitti Tukholman keskustaan. Alueen asuinrakennukset, ravintolat, baarit, kaupat sekä laajat viheralueet luovat eloisan ja elämää sykkivän ympäristön, joka houkuttelee niin vapaa-ajan kuin työmatkailijoitakin.

"Olemme erittäin iloisia saadessamme avata ensimmäisen hotellimme Kungsholmenille. Kompakteilla hotellihuoneilla ja tehokkailla yhteistiloilla, kiinteistö- ja hotelliuudistus on linjassa uuden Scandic Go -hotellikonseptin kanssa. Tavoitteenamme on jatkaa kehitystä nopeasti kasvavassa economy-segmentissä. Laajentamalla Scandic Go -hotellikonseptia, vahvistamme hotelli- ja tuotetarjontaamme Tukholmassa, samalla edistämme pyrkimystämme segmentin markkinajohtajuuteen Pohjoismaissa", kertoo Jens Mathiesen, Scandic Hotels Groupin President & CEO.

Hyvä hinta, viihtyisä design, fiksut palveluratkaisut sekä kellon ympäri saatavilla oleva aamiainen ja lämpimät ateriat ovat tärkeitä elementtejä uudessa Scandic Go -hotellikonseptissa. Hotellihuoneet ovat raikkaan nuorekkaat fiksuilla säilytysratkaisuilla. Hotelli vastaa uuden vapaa-ajan matkaajien kohderyhmän kysyntään, joka haluaa nauttia kaupungista, ei vain hotellista.

"Olemme keskustelleet Scandic Go:sta kiinteistönomistajien kanssa jo jonkin aikaa ja hotellikonsepti on herättänyt suurta kiinnostusta. Yhdessä tiimiläisten kanssa odotamme innolla Scandic Go -hotellin saapumista Suomeen aikanaan", Mathiesen jatkaa.

Pandox päivittää rakennuksen kiinteistötekniikan uudistamisen yhteydessä. Scandic panostaa vastuullisuuteen toiminnoissaan ja hotellille haetaan Pohjoismaista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä, avauksen jälkeen.

Lähde: Scandic Hotels, kaiku.fi 3.7.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries