Malediivit saavutti vierailuennätyksen 2023

Malediivit houkuttelee yhä enemmän matkailijoita.

 

Tällä viikolla Malediivit toivotti tervetulleeksi 1,8 miljoonannen matkailijan vuonna 2023, saavuttaen näin onnistuneesti vuoden saapumistavoitteensa. Malediivien markkinointi- ja julkisuussuhteiden elin (MMPRC/Visit Maldives) järjesti seremonian merkittävän tilaisuuden kunniaksi.  

"Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä saavutuksesta ja tähtäämme saavuttamaan myös tulevan vuoden tavoitteet. Jokainen Malediiveille saapuva vieras hämmästelee kansakuntamme luonnonkauneutta, asukkaidemme lämmintä vieraanvaraisuutta ja verratonta valikoimaa yöpymismahdollisuuksia sekä tekemistä lomalla. Olemme täällä varmistaaksemme, että ”ihmiset tietävät, että heidän täydellinen lomansa odottaa heitä täällä ”The Sunny Side of Life", totesi Visit Maldivesin toimitusjohtaja, Ms Fathmath Thaufeeq. 

Visit Maldives on toteuttanut markkinointikampanjoita koko vuoden 2023 ajan hyödyntäen markkinointistrategioita ja mukaansatempaavia mainoskampanjoita, jotka esittelevät Malediivien vertaansa vailla olevaa kauneutta ja kokemusmahdollisuuksia. Vuoden kohokohta oli Visit Maldives Storytellers’ Conference 2023. Strategiset markkinointitoimet matkailijamäärien lisäämiseksi matalasesonkina kestävien matkailuelämysten avulla mahdollistivat Malediivien vakiinnuttamisen maailman huippukohteena. Näiden kampanjoiden menestys tunnustettiin maailmanlaajuisesti World Travel Awards -tapahtumassa, jossa MMPRC ja Malediivit voittivat illan kolme korkeinta kunnianosoitusta. Malediivit palkittiin arvostetulla tittelillä ”Maailman johtava matkakohde” neljättä vuotta peräkkäin ja oli myös uuden Global Tourism Resilience Awardin saaja strategisesta kyvystään toipua nopeasti häiriöiden jälkeen. MMPRC tunnustettiin työstään Malediivien markkinoimiseksi matkakohteena, voittaen maailman johtavan matkailutoimiston palkinnon toista vuotta peräkkäin. 

MMPRC:stä Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC) on valtion omistama yritys, jonka tehtävänä on markkinoida Malediiveja matkailukohteena maailmanlaajuisesti brändillä "Malediivit" ja iskulauseella "Maldives… The Sunny Side of Life". Yritys toimii itsenäisenä elimenä Maldivien presidentin nimeämän hallituksen alaisuudessa MMPRC markkinoi aktiivisesti Malediiveja keskeisillä maailmanmarkkinoilla integroidulla 360 asteen markkinointistrategialla. MMPRC:llä tekee myös PR- ja kauppavertailua yli 15 keskeisellä maailmanmarkkinalla. MMPRC:n valvonnassa Malediivit on saavuttanut suurta tunnustusta, kunnianosoituksia ja palkintoja kansainvälisillä matkailumarkkinoilla. 


 

Lähde:  Visit Maldives 1.1.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries