Scandic avautuu jälleen Tukholman Värtanin satamaan

Scandic Södra Kajen -hotellin uutuuksia ovat kattobaari 17. kerroksessa, 254-paikkainen ravintola, wellness-osasto, josta on upeat näkymät Tukholman satamaan sekä monitoimilounge, jossa on muun muassa kiipeilyseinä.


 

Värtanin sataman maamerkki ja suomalaisillekin tuttu Scandic-hotelli avautuu pian uusittuna miltei kahden vuoden peruskorjauksen jälkeen. Uusia elämyksiä tarjoavan hotellin odotetaan avautuvan kesäkuussa 2024 Scandic Södra Kajen -nimellä. Hotellissa on 323 huonetta, kattobaari, ravintola, wellness-osasto sekä monitoimilounge.

Scandic Södra Kajen -hotellin uutuuksia ovat kattobaari 17. kerroksessa, 254-paikkainen ravintola, wellness-osasto, josta on upeat näkymät Tukholman satamaan sekä monitoimilounge, jossa on muun muassa kiipeilyseinä. Hotelliin on rakennettu myös 40 uutta huonetta.

Hotelli sijaitsee Värtanin sataman sydämessä keskellä kaupunkikehityskohdetta, jonka odotetaan houkuttelevan niin työmatkailijoita ja ryhmiä kuin lapsiperheitä sekä kansainvälisiä matkailijoita, myös laivoilla Helsingistä ja Ahvenanmaalta. Hotellista löytyy tilaa seikkailuille ja sisustus on saanut inspiraationsa sataman värikkäistä konteista ja meren sävyistä.

- On hienoa toivottaa jälleen tervetulleeksi kanta-asiakkaat sekä uudet vierailijat upeaan Scandic Södra Kajen -hotelliin. Täällä vieraamme viettää aikaa yhdessä ja nauttia upeista näkymistä sataman sisääntuloväylälle. Ravintolasta löytyy suosikkiannokset ja wellness-osasto toivottaa tervetulleeksi myös yli 10-vuotiaat vieraat. Laskemme päiviä, että voimme toivottaa erityisesti suomalaiset vieraamme tervetulleeksi, kertoo hotellinjohtaja Maria Wennerström.

Osa uutta kaupunginosaa

4,5 miljoonaa matkustajaa saapuu vuosittain Värtanin satamaan ja hotelli on ensimmäinen askel kaupungin visiota avata ja luoda elävä kaupunginosa sekä turisteille että paikallisille. Scandic Södra Kajen on ensimmäinen kiinteistöyhtiö Niamin rakennuksista alueella, joka sijaitsee yhtä lähellä suurkaupungin sykettä, saaristoa kuin viheralueita.

Scandic Södra Kajenin huoneet on luotu vastuullisuutta korostavan Scandic Room Collection -huonekonseptin mukaisesti. Hotellihuoneet on rakennettu kiertotalouden inspiroimana, jossa osa huoneiden kalusteista on ympäristösertifioituja, valmistettu kierrätysmateriaaleista ja niiden käyttöikä on jopa 15 vuotta. Myös yleisissä tiloissa kierrätys ja uusiokäyttö ovat olleet materiaalivalintojen keskiössä.

Kiinteistö on ympäristöluokiteltu BREEAM-sertifikaatin very good -tasolla ja hotellitoiminta sertifioidaan Joutsenmerkin uusien tiukkojen kriteerien mukaan.

Lue lisää: Scandic Södra Kajen

 



 

Lähde: Scandic Hotels Finland 16.1.2024, Kuvat: Scandic


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries