Porvoon Viinijuhlille odotetaan yli 10 000 kävijää

Toista kertaa järjestettävän festivaalin rakennus ja juhlaviikonloppu tuovat muutoksia Porvoon Uddakseen ja Kokonniemeen liikennejärjestelyihin.


 

Porvoon Viinijuhlat vietetään Porvoon Tapahtumapuistossa 12.-13.7.2024. Toista kertaa järjestettävän festivaalin rakennus ja juhlaviikonloppu tuovat muutoksia Porvoon Uddakseen ja Kokonniemeen liikennejärjestelyihin. 

 

Useita lipputyyppejä loppuunmyynyt tapahtuma houkuttelee Tapahtumapuistoon arviolta lähes 10 000 kävijää kahden päivän aikana nauttimaan musiikista, viineistä sekä monipuolisesta ruokatarjonnasta.

Kokonniementie suljetaan Porvoon Viinijuhlien ajaksi 

Porvoon Viinijuhlien järjestelyjen ja yleisen turvallisuuden vuoksi Kokonniementie suljetaan 10.7. - 14.7.  väliseksi ajaksi. Kulku Uddakseen ja Kokonniemeen ohjataan kiertotietä. Kiertotie ohjataan opastein Kokonniementien ja Kultalistankadun risteyksestä Tolkkisentielle ja Jääkiekkotien kautta Uddakseen sekä Kokonniemeen.  

Saapumista ja poistumista festivaaleille suositellaan kävellen. Tapahtuma-alueen pääportin läheisyydestä löytyy myös polkupyöräparkki ja Haaga-Helian pihalta Lähitaksin taksitolppa. Tapahtuma-alue avautuu perjantaina 12.7. Klo 16 ja lauantaina 13.7. Klo 15.  

Osa lipputyypeistä jo loppuunmyyty - tapahtumaa ennakoidaan loppuunmyydyksi 

Huippuluokan ohjelmisto, viinikylä sekä monipuolinen ruokamaailma houkuttelevat runsaasti kävijöitä Viinijuhlille myös tänä vuonna. Perjantain 12.7. VIP-liput ja kahden päivän VIP-liput on jo loppuunmyyty. Lähestyvä tapahtuman ajankohta on vauhdittanut myyntiä entisestään ja tapahtuman väkilukua ennakoidaan jopa suuremmaksi kuin ensimmäisenä järjestämisvuonna 2023, jolloin kävijöitä Viinijuhlilla oli yli 9000.  

Festivaalin ennakkomyynnin perusteella 8000 kävijää on jo ylittynyt maanantaihin 8.7. mennessä. Molempia tapahtumapäiviä ennakoidaankin loppuunmyydyksi, mikä tarkoittaisi noin 5000 kävijää kumpanakin festivaalin päivinä. 

Lavalla nähdään perjantaina 12.7.2024 Elastinen, JANNA, E-Type ja Teflon Brothers sekä avajaispäivän kruunaava JVG. Lauantaina esiintyvät Eppu Normaali yhdessä Iiro Rantalan kanssa, Pihlaja, Lauri Haav ja The 69 Eyes. SANNI sinetöi koko viikonlopun lauantai-illan viimeisenä esiintyjänä. Porvoon Viinijuhlien isäntänä ja juontajana nähdään molempina päivinä Hovimuusikko Ilkka ja musiikkia soittaa DJ Oliver Paris.

Myös tänä vuonna tarjolla on laaja kattaus huippuviinejä ja useita laadukkaita ruokapisteitä. Jäljellä olevat lipputyypit ovat myynnissä NetTicket.fi ja Lippu.fi -palveluissa.

 

Lähde: Nordic Live 8.7.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää