Kuudes Saimaa Swimrun Puumalassa

Aallonmurtajalta Saimaan aaltoihin. Kuva: Erika Kasanen


 

Saimaa Swimrun järjestetään Puumalan saaristomaisemissa lauantaina 24.8.2024.  Swimrun on ulkona harrastettava kestävyysurheilulaji, johon kuuluu polkujuoksua ja avovesiuintia. Kilpailumatkat suoritetaan Unesco Saimaa Geoparkiin kuuluvalla Norppapolulla.

Saimaa Swimrun - Puumalassa uidaan ja juostaan taas elokuussa

Kuudes Saimaa Swimrun järjestetään Puumalan saaristomaisemissa lauantaina 24.8.2024. Kilpailukeskuksena toimii satamatorin alue, jossa on lähtö ja maali. 

Osallistujat kilpailevat tänä vuonna valinnaisesti lyhyellä tai pitkällä reitillä, yksilöinä tai parin kanssa. Lyhyt reitti tarjoaa n. 9 km juoksua vaihtelevassa maastossa sekä uintia 0,9 km. Pitkä reitti haastaa osallistujat n.16,4 km juoksuun ja 2,1 km uintiin.

Saimaa Swimrun -kilpailu on koko päivän kestävä tapahtuma, joka tarjoilee liikuntaelämyksiä myös lajin seuraajille, katsojille sekä perheen pienimmille. Päivän aikana satamatorilla on mahdollista pelata pallopelejä sekä luvassa on taikashow.
Paikalliset ravintolat, kaupat ja palveluntarjoajat ovat auki normaalisti.

Tapahtumapäivä alkaa osallistujien ilmoittautumisella klo 9.45.
Yleisölle ohjelmaa ja pelailua klo 10.30 alkaen läpi kilpailun ajan.
Kilpailu alkaa klo 12.00.
Maaliintulot odotetaan alkavan n. 13.25 ->.
Palkintoja jaetaan 15.30 alkaen.

Kilpailun ja tapahtuman ajankohta on la 24.8.2024 klo 10.30 alkaen Puumalan satamassa. Järjestäjänä toimii Sport-JR ja Puumalan kunta sekä mukana auttamassa ovat Puumalan Viri, Puumalan hiihtäjät ja Etelä-Savon Liikunta.
Tapahtuma on vierailijoille maksuton.

Lähde: Puumalan kunta 15.8.2024

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää