Finnairin Topi Mannerilta rohkaisuviesti asiakkaille

Finnair lähetti 4.2.2021 toimitusjohtaja Topi Mannerin nimissä kanta-asiakkailleen personoidun rohkaisevan ajankohtaisviestin, jossa lentoyhtiö kertoo tilanteestaan koronapandemian jyllätessä yhä maailmalla.

 

Finnair lähetti 4.2.2021 toimitusjohtaja Topi Mannerin nimissä kanta-asiakkailleen personoidun rohkaisevan ajankohtaisviestin, jossa lentoyhtiö kertoo tilanteestaan koronapandemian jyllätessä yhä maailmalla. Julkaisemme sen alla kokonaisuudessaan.

 

Vuosi 2021 on alkanut, mutta elämme edelleen pandemiatilanteen keskellä. Tässä viestissä käyn läpi lyhyesti, mitä teemme Finnairissa vastataksemme matkustustarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla tänäkin vuonna.

Pandemiatilanne on jatkunut pidempään, kuin kenties kukaan meistä osasi odottaa. Me Finnairissa olemme kuitenkin tehneet mittavia toimenpiteitä pitääksemme huolta siitä, että meillä on polku pandemian yli ja pystymme jatkossakin palvelemaan sinua hyvin.

Useat maat rajoittavat yhä matkustamista, mikä tekee matkojen suunnittelusta haastavaa. Toivomme, että vähitellen pääsisimme tilanteeseen, jossa matkustusohjeet olisivat yhdenmukaisia eri maiden välillä, ja matkustaminen olisi sinulle näin vaivattomampaa. Siihen asti suosittelemme, että tarkastat aina huolellisesti kohteesi matkustusvaatimukset, kun suunnittelet ja valmistaudut matkaasi.

• Lennämme tällä hetkellä noin 50 kohteeseen, ja tarkoituksemme on lisätä reittejä ja vuoroja verkostoomme kesästä 2021 alkaen. Olemme jo aloittaneet uudelleen matkustajalennot Tokioon, Souliin, Hong Kongiin, Bangkokiin ja Shanghaihin. Euroopan ja Aasian yhdistäminen on edelleen strategiamme, ja sen myötä voimme tarjota sinulle parhaat yhteydet maailmalle. Seuraamme tarkasti kysynnän ja matkustusrajoitusten muutoksia ja sopeutamme liikennesuunnitelmaamme vastaavasti.

• Tammikuussa otimme käyttöön uuden yhdensuuntaisen hinnoittelun kaikilla Euroopan- ja kotimaan lennoillamme. Se tarkoittaa enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta sinulle. Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä yhdensuuntaisia lippuja, ja ne sopivat erityisen hyvin tähän hetkeen, kun matkasuunnitelmat voivat muuttua.

• Olemme jatkaneet joustavien lippuehtojen voimassaoloa kaikille 31.8.2021 mennessä tehdyille varauksille. Haluamme, että voit varata lentoja luottavaisin mielin ja siirtää matkustuspäiviäsi eteenpäin joustavasti, mikäli suunnitelmasi muuttuvat syystä taikka toisesta.

• Jatkamme myös kaikkia terveysturvalliseen matkustamiseen liittyviä toimenpiteitämme. Edellytämme, että kaikki asiakkaamme ja henkilökuntamme asemilla ja lennoilla käyttävät suun ja nenän peittävää suojainta. Lisäksi edellytämme THL:n suosituksen mukaisesti kaikilta Suomeen saapuvilla lennoilla matkustavilta todistusta negatiivisesta koronavirustestin tuloksesta tai sairastetusta mutta jo parantuneesta koronavirusinfektiosta 28.1.2021 alkaen. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Suomen terveysviranomaisten kanssa, jotta voimme taata terveysturvallisen matkustamisen pandemiasta huolimatta.

• Olen iloinen voidessani myös kertoa, että olemme jatkaneet kaikkien Finnair Plus -jäsentemme aktiivista seurantajaksoa 6 kuukaudella. Lisäksi Finnair Plus -palkintopisteiden voimassaoloa on jatkettu niin, että pisteet eivät vanhene ennen 31.8.2021.

Pandemiatilanne ja sen aiheuttama huoli ja epävarmuus ovat koetelleet meidän kaikkien kärsivällisyyttä kuluneen vuoden aikana. Vaikka tilanteen korjaantuminen ottanee vielä jonkin verran aikaa, me Finnairilla suhtaudumme toiveikkaasti alkavaan vuoteen ja odotamme seuraavaa yhteistä matkaa kanssasi. Haluan samalla lämpimästi kiittää sinua tuesta viimeisen vuoden aikana, olemme saaneet monia kannustavia viestejä. Toivon, että tapaamme sinut lennoillamme jälleen pian.

Olemme valmiina, kun sinä olet,
Topi Manner
Toimitusjohtaja, Finnair

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries