Scandic-hotellit valmiina talvilomasesonkiin

Scandic Rukahovi tarjoaa hyvän ympäristön muun muassa hiihdon ja laskettelun ystäville.


 

Scandic-hotellit odottavat talvilomalaisten tuovan helpotusta koronapandemian aiheuttamaan hotellien hiljaiseloon. Hotellien turvallisuus ja hygienia on viritetty huippuunsa sekä vieraiden että tiimiläisten turvallisuuden varmistamiseksi.

”Toivomme todella suomalaisten lähtevän liikkeelle ja viettävän talvilomansa Suomessa. Jos haluaa välttää kaikkein ruuhkaisimpia paikkoja, niin monessa meidän hotellissamme on mukavan väljää. Palvelemme laajasti ympäri Suomen, pääreittien ja -nähtävyyksien sekä hyvien ulkoilualueiden läheisyydessä. Koronan kurittamat hotellimme ja tiimiläisemme odottavat talvilomavieraita innokkaasti”, sanoo Scandic Hotelsin kaupallinen johtaja Christian Borg.

Pieni irtiotto kaupungissa tai luonnon helmassa tuo vaihtelua arkeen

Talvilomalaisille on tarjolla erilaisia kylpylä-, kaupunki- ja aktiivilomia. Kylpylät ovat perinteisesti koko perheen suosikkeja, joissa viihtyvät niin lapset, teinit kuin aikuisetkin.

Erinomainen lumitilanne mahdollistaa luonnosta ja lumiaktiviteeteista nauttimisen monien hotellien lähellä sijaitsevissa hiihto- ja ulkoilumaastoissa. Esimerkiksi Keski-Suomessa Scandic Laajavuoren kylpylähotelli ja sen läheinen hiihtokeskus tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen ja helppoon lähimatkailuun. Rovaniemen ja Rukan hotellit ovat puolestaan pohjoiseen matkaavien kestosuosikkeja. Jos haluaa viettää Staycation-kaupunkilomaa, toimii hotelli mukavana lomakohteena.

Hotellissa on turvallista vierailla

Scandic-hotelleissa hygienia ja siisteys ovat aina tärkeitä, ja niihin on tarkat käytännöt myös normaaliaikoina. Koronaepidemian vuoksi hotelleissa on lisätty siivous- ja hygieniatoimia entisestään.

”Hotellien erilaisia kosketuspintoja, kuten ovenkahvoja, maksupäätteitä, vastaanottotiskejä ja hissipainikkeita desinfioidaan tehostetusti. Käsidesiä on käytettävissäsi hotellien yleisissä tiloissa ja kasvomaskeja on mahdollista ostaa hotellista. Vieraita muistutetaan myös kasvomaskien käytöstä ja turvavälin pitämisestä,” kertoo Borg.

Ravintolaruokailua turvavälein tai omassa huoneessa

”Hotelleissa on tarjolla runsas aamiaisbuffet, mutta halutessaan voi tilata aamiaisen Take away -vaihtoehdon edellisenä iltana ja nauttia sen huoneessaan. Samoin tarjolla olevia ravintola-annoksia voi tilata huoneeseen ravintoloiden aukioloaikoina”, kertoo Borg.

Ruokapöytien ja buffettarjoilujen sijoittelulla huolehditaan turvaetäisyyksistä ja kaikki pöydät puhdistetaan jokaisen ruokailijan jälkeen. Lisäksi aamiaiselle saapumista porrastetaan majoittujien määrän mukaan. Buffetissa on tarjolla myös erillisiä ottimia yhteiskäytössä olevien lisäksi sekä kertakäyttöhanskoja.

”Toivomme ihmisten uskaltautuvan vieraaksemme ja nauttimaan pienestä irtiotosta arjen keskellä”, sanoo Borg.

Scandic kertoi asiasta tiedotteessaan 11.2.2021.

 

Scandic Eden Nokia tarjoaa kylpyläelämyksiä.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries