Blossa 21 -vuosikertaglögissä maistuu appelsiini

Blossa 21 Valencia on valmistajan mukaan aromikas yhdistelmä perinteisiä glögimausteita ja appelsiinin makeaa raikkautta.


 

Tämän vuoden Blossa 21 -glögi on saanut inspiraationsa Espanjan Valenciasta, jossa appelsiinista on tullut kaupungin menestyksen symboli ja yksi tärkeimmistä kulttuuriaarteista. Kaupunkia ympäröivät Euroopan kauneimmiksi kehutut appelsiinitarhat, joissa auringon kypsyttämät hedelmät hehkuvat appelsiinipuiden latvoissa. Blossa 21 Valencia on aromikas yhdistelmä perinteisiä glögimausteita ja appelsiinin makeaa raikkautta.

 

Blossa on käsityön taidonnäyte

 

Blossa 21 valmistetaan käsityönä perinteisestä valkoviiniglögistä, johon uutetaan tuoreiden luomuappelsiinien kuorta ja maustetaan appelsiininkukilla. "Olemme hankkineet Valenciasta tuoreita luomuappelsiineja, jotka olemme itse kuorineet. Sen jälkeen kuorista on tehty appelsiiniuute, johon on lisätty kuivattuja appelsiininkukkia sekä pomeranssin ja sitruunan kuivattuja kuoria – ne antavat maulle moniulotteisempaa luonnetta. Näin appelsiinin makeaa ja raikasta makua tasapainotetaan aavistuksella karvautta, joka sopii hyvin yhteen Blossan perinteisten glögimausteiden kanssa", sanoo Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn.

Pullon ulkoasu on saanut innoituksen appelsiinin väristä, ja korkki symboloi appelsiinipuun runkoa. Kuvitukset vievät ajatukset kaupungin katuja koristaviin käsinmaalattuihin keraamisiin laattoihin. Valenciassa tämä taidemuoto kulkee nimellä Azulejo. Kultafolioitu numero 21 on historiallinen viittaus siihen, miten valencialaiset appelsiinit käärittiin paperiin, johon oli leimattu kullanvärinen kuva-aihe. Pullon muotoilusta vastaa Scandinavian Design Group.

 

Åsan vinkit Blossa 21 Valencian käyttöön

  • Koristele glögi kuorellisella appelsiininviipaleella.
  • Valmista appelsiinijälkiruoka: kuori appelsiineja ja viipaloi ne ohuelti. Asettele viipaleet vadille ja kaada päälle Blossa 21 -glögiä. Anna vetäytyä muutaman tunnin ajan ja tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
  • Glögin kanssa sopivat naposteltavaksi suolatut espanjalaiset mantelit, erityisesti Marcona-mantelit.
  •  

Blossa tekee yhteistyötä Laineen kanssa

 

Blossa 21 -vuosikertaglögin maku ja koristeellinen pullo ovat olleet inspiraationa kauniin kaulahuivin neuleohjeeseen. Kansainvälisen neule- ja lifestylekustantamo Laineen luova johtaja Jonna Hietala on suunnitellut aloittelijoillekin sopivan pehmeän ja lämpimän villalangasta neulottavan kaulahuivin neuleohjeen: lainemagazine.com

 

Vuodesta 2003 lähtien Blossa on lanseerannut vuosittain uuden maun. Vuodesta 2011 alkaen Blossa on hakenut innoituksena eri puolilta maailmaa. Perinteisiin glögimausteisiin on sekoitettu uusia ja jännittäviä makuja maailman joka kolkasta. Blossa on tarjonnut makumatkoja muun muassa Intiaan, Italiaan, Havaijille ja Marokkoon. Pullolla on joka vuosi uusi ainutkertainen ulkoasu, mikä on kasvattanut myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögiä kohtaan.

Juomayhtiö Anora kertoi uudesta Blossa-glögistä tiedotteessaan 29.9.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää