Montana hurmaa luonnolla ja vedenneidoilla

Todellista seikkailua kaipaavien kannattaa vierailla Great Fallsin kaupungin Sip ’n Dip Loungessa jossa voi siemailla drinkkejä ihastellen baarin takana uiskentelevia merenneitoja ja -poikia. 


 

Jännitystä ja kylmiä väreitä kaipaavien kannattaa ehdottomasti kokea Montana. Osavaltiossa voi nimittäin yöpyä Deer Lodgen vanhan vankilankalterien takana. Vaihtoehtoisesti voi lähteä päivänvalossa opastetulle kierrokselle kummitusten suosimiin kohteisiin ja kuulla kummitustarinoita aina vuodesta 1871 lähtien. Kummituskierroksia on tarjolla toukokuusta lokakuuhun.


Veret seisauttavan Deer Lodge -visiitin jälkeen kannattaa suunnata autolla Quake Laken maisemiin. Järvi syntyi vuonna 1959, kun maanjäristyksen aiheuttama maanvyörymä tukki Madisonjoen. Paikan vierailijakeskuksessa voi kuulla lisää järven synnystä ja katsella video- ja kuvamateriaalia. Järvi sijaitsee kauniin puolen tunnin ajomatkan päässä Länsi-Yellowstonesta. 


Todellista seikkailua kaipaavien kannattaa vierailla Great Fallsin kaupungin Sip ’n Dip Loungessa jossa voi siemailla drinkkejä ihastellen baarin takana uiskentelevia
vedenneitoja ja -poikia. 

 

Montana on osa Yhdysvaltain sisäosien TheGreat American West -aluetta.

 

Teksti: related.dk

 

 

Järvi syntyi vuonna 1959, kun maanjäristyksen aiheuttama maanvyörymä tukki Madisonjoen.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries